TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra.  Foto: Stella Pictures
TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra. Foto: Stella PicturesVis mer

Skjuler magen bak store jakker

Tone Damli er halvveis i graviditeten, men vil ikke vise frem magen.

SEOGHØR.NO: Rett etter Se og Hørs kjendisgalla i november ble det kjent at Norges popprinsesse Tone Damli (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31).

I går kveld var Damli og kjæresten til stede på lanseringen av boken «Smart Mamma», skrevet av artistens personlige trener, Helle Bornstein.

Tone er omtrent halvveis i svangerskapet og skjulte babymagen under en stor sort jakke.

- Det er veldig fint å være gravid når det er vinter, for da kan jeg gå i sånne store jakker, slik at ingen trenger å se, sier Damli til VG.

BEST KLEDD: I november kåret Jan Thomas Tone og Stian Blipp til årets best kledde. Det var da ennå ikke kjent at Tone ventet barn.  Foto: Truls Qvale
BEST KLEDD: I november kåret Jan Thomas Tone og Stian Blipp til årets best kledde. Det var da ennå ikke kjent at Tone ventet barn. Foto: Truls Qvale Vis mer

Popstjernen har ved flere anledninger vist en stor interesse for helse og trening, men forteller nå at vanene har endret seg etter at svangerskapet startet.

- Når man er gravid kan man ikke trene på samme måte som før. Jeg kjenner i hvert fall på at kroppen min ikke vil det. Derfor har jeg lagt opp til et treningsopplegg som er tilpassen min for og min kropp akkurat nå, forteller Tone til avisen.

Ovenfor P4s Radiofrokost har Tone også kunne røpe at babyen gjør henne mer lysten på søtsaker.

- Jeg har mer karbosug enn jeg har hatt tidligere. Jeg har lyst på søtsaker og det har jeg aldri hatt lyst på før, sier Tone som forteller at det går i potetgull, Cola light og is.

Tone og Markus venter en liten jente til våren.

LES OGSÅ:   - Det er lov å kose seg litt mer