Skjuler ikke lenger kjærligheten

Superparet Ashton Kutcher og Mila Kunis viste sine følelser for hverandre på åpen gate. Se bildene!

ISTID: Før paret overvar Chicago Bears-kampen var det tid for iskrem. Foto: Stella Pictures
ISTID: Før paret overvar Chicago Bears-kampen var det tid for iskrem. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ashton Kutcher (34) og Mila Kunis (29) viser endelig kjærligheten!

Paret har kjent hverandre helt siden de to møttes for første gang under innspillingen av TV-serien «That '70s Show» for 14 år siden, men det er først nå vennskapet mellom dem har blitt til en forelskelse.

Søndag formiddag tok de to bena fatt, og gikk arm i arm nedover gatene i West Village i New York. Mila og Ashton var kledd i matchende t-skjorter, som avslørte at de var på vei for å heie på Milas favorittlag Chicago Bears.

Etter at bruddet mellom Kutcher og Demi Moore (49) var et faktum i november 2011, har ryktene ville ha det til at kjekkasen har flørta med Rihanna (24), en ung Demi-kopi i Berlin, et utvalg unge modeller i Brasil og den amerikanske manusforfatteren og regissøren Lorene Scafaria (33).

Men det er altså ukrainsfødte Mila Kunis som har stjålet Ashtons hjerte. Hun har tidligere vært kjæreste med «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (32), og er god venninne med Justin Timberlake (31).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashton Kutcher flørtet med Alessandra Ambrosio 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer