Skjuler du noe under kjolen, Jennifer?

Jennifer Anistons kjolevalg skaper på nytt spekulasjoner om at Jennifer er gravid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennifer Aniston (44) har en av de mest veltrente kroppene i Hollywood. Men på lanseringsfesten til magasinet SELF valgte filmstjernen en bølgete svart løs kjole. Det setter på nytt fart i rykter om at Aniston skal være gravid. Ifølge Radaronline.com var den svarte kjolen et perfekt valg hvis Jennifer skulle ville skjule en voksende mage.

Den 44 år gamle skuespilleren deltok på arrangementet for å hylle sin elskede yoga-instruktør Mandy Ingbers nye bok, men måtte i stede finne seg i å bli midtpunktet selv.

Jennifer hadde også på seg sin enorme forlovelsesring, som hun har fått av forloveden Justin Theroux (41). Paret har planer om å gifte seg til sommeren.

Planen har alltid vært at bryllupet skal bli avholdt i løpet av 2013, og ifølge rapporter har det faktisk vært snakk om å holde seremonien samme dato som Jennifers eksmann Brad Pitt (49) sier «ja» til Angelina Jolie (37). 

Den aktuelle datoen har dermed vært satt til å være 26. mai, men nå ser det ut til at Jennifer og Justin utsetter bryllupet til sensommeren.

- Det handler ikke om dem som par, for de er stormforelsket, men de er uenig om både hvordan bryllupet skal foregå, og ordlyden i ekteskapskontrakten, sier en kilde til Contact Music.

«Horrible Bosses»-stjernen har tidligere uttalt at hun har et stort ønske om barn og at hvis hun noen gang blir gravid, vil verden få vite det med en gang.

- Jeg kommer til å skrike det ut av vinduene. La meg få ha det øyeblikket der jeg sier: Ja, faktisk så er jeg gravid, skriver RadarOnline.com.


LES OGSÅ:    Ønsker seg to bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer