Skjuler babyen på trilletur i Beverly Hills

Selma Blair og kjæresten Jason Bleick på trilletur med den nyfødte.

UT PÅ TUR: Selma Blair og kjæresten Jason Bleick nyter en solfylt trilletur med lille Arthur Saint Bleick i Beverly Hills, California.  Foto: All Over Press
UT PÅ TUR: Selma Blair og kjæresten Jason Bleick nyter en solfylt trilletur med lille Arthur Saint Bleick i Beverly Hills, California. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En uke etter at skuespillerinnen Selma Blair (39) og designerkjæresten Jason Bleick ble foreldre til lille Arthur Saint Bleick er foreldrene for første gang ute med den nyfødte.

I motsetning til skuespillerkollega Ethan Hawke som stolt viste fram baby Indiana for paparazziene, holdt Blair og Bleick den nyfødte Arthur godt skjult bak et teppe de hadde lagt over barnevognen, går det frem av bildene fra All Over Press. Om det er solen eller paparazziene paret vil beskytte spedbarnet mot, vites imidlertid ikke.
 
- Jeg føler meg som verdens heldigste jente, sa Blair i juni, en måned før babyen kom.

Den vakre Hollywood-skuespillerinnen møtte barnefaren Jason Bleick da de to samarbeidet i forbindelse med hans motekolleksjon EVER.

Blair, som i 2006 ble skilt fra Ahmet Zappa, har tidligere uttalt at hun ikke har tro på å finne en sjelefrende. Men skal vi dømme ut i fra bildene, ser dette ut til å være feil...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Madeleine vil forlove seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer