Skjøt vilt i nabolag

Svenske politifolk rykket ut væpnet til tennene, da de fikk melding om at stjerneskuespilleren Mikael Persbrandt var i skuddveksling på åpen gate!

SKJØT LØS: Politiet fryktet det verste da Mikael Persbrandt fyrte løs med automatvåpen. (Bildet er fra filmen "Beck - det siste vitnet). Foto: Filmweb
SKJØT LØS: Politiet fryktet det verste da Mikael Persbrandt fyrte løs med automatvåpen. (Bildet er fra filmen "Beck - det siste vitnet). Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dramatikk!

SEHER.NO: Den svenske skuespilleren -som tidligere var sammen med norske Maria Bonnevie - har tidligere vært innblandet i fyllebråk på Stockholms utesteder, men er mer kjent for skarpe replikker enn skarpe skudd.

Politiet pustet derfor lettet ut da det ble klart at det kun dreide seg om løsskudd - i forbindelse med den neste filmen om politimannen "Beck".

Som i de andre filmene, spiller Persbrandt (43) politimannen Gunvald Larsson, mens hovedpersonen Martin Beck spilles av Peter Haber (53).

Kjell Sundvall - som regisser filmen "Beck - i Guds navn" - sier til Aftonbladet at de hadde varslet politiet om innspillingen, men at de ikke hadde registrert denne. Han skjønner derfor at naboene ble engstelige.

- Det var automatvåpen og smalt ordentlig. Micke og Peter  hadde en glad skuddaften og var i strålende humør.

Filmen skal ha premiere i Sverige til påske. Det er ikke kjent om den blir satt opp på norske kinoer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer