STRÅLTE: Jorun tok tak i en av de mange BHene på Egertorget og dro til! Foto: Ingrid Marie Treborg
STRÅLTE: Jorun tok tak i en av de mange BHene på Egertorget og dro til! Foto: Ingrid Marie TreborgVis mer

Skjøt sprettert med BHen

Frøken Stiansen imponerte Oslo-publikumet med sang og BH-lek.

SEHER.NO: Lørdag 7. oktober var det duket for Kreftforeningens  "Rosa lørdag" - en aksjon satt i stand av Foreningen for brystkreftopererte og Kreftforeningen.

På Egertorget i Oslo opptrådte blant annet "Idol"-vinneren Jorun Stiansen (22) med hit-singelen "Unstable", og en flott coverversjon av Alanis Morisettes "Hand In My Pocket".

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria i bresjen for svenskenes "Rosa Bandet"-aksjon.

Stiansen smilte og lo, og oppmuntret de mange tilhørende til å støtte aksjonen ved å kjøpe rosa sløyfer, paraplyer og armbånd til inntekt for saken, og skapte stor latter da hun fikk tak i en rosa BH og skjøt sprettert med denne.

- Dette er en svært viktig sak, smilte Vennesla-jenta, omringet av fans i alle aldre.

Etter å ha skrevet mangfoldige autografer, tok hun seg god tid til å snakke med Foreningen for brystkreftoperertes representanter, som syntes det var stor stas å få en liten prat med sangfuglen.

Foreningenes "Rosa Sløyfe" er et internasjonalt symbol på kampen mot brystkreft. Hele 43 land verden rundt setter fokus på brystkreft i oktober måned.

Les mer om aksjonen her.

Andre som opptrådte på Egertorget denne dagen, var Simone, Unni Wilhelmsen og Trine Rein.

LES MER: Idol-Alex tjente to kroner på ett år!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.