FANS: Espen Grjotheim hadde med seg datteren Frida (på fanget) – og jentene på Linderud jenter-10 som heiagjeng. Han sier til Se og Hør at han hadde en dårlig magefølelse etter dommernes tilbakemeldinger.  Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FANS: Espen Grjotheim hadde med seg datteren Frida (på fanget) – og jentene på Linderud jenter-10 som heiagjeng. Han sier til Se og Hør at han hadde en dårlig magefølelse etter dommernes tilbakemeldinger. Foto: Tore Skaar/ Se og HørVis mer

- Skjønte på dommerne at jeg lå tynt an

Espen Grjotheim (37) røk ut av «Stjernekamp».

SEOGHØR.NO: Frida (10) hadde tatt med seg alle lagvenninnene på håndballaget for å heie på pappa Espen i «Stjernekamp». Men det hjalp ikke.
 
Lørdag kveld ble Espen Grojtheim (37) den andre artisten som røk ut av NRKs artistkonkurranse «Stjernekamp» – etter at Elisabeth Andreassen sensasjonelt ble den første.

Denne gangen var sjangeren «country», med selveste legenden Bjøro Håland (69) som mentor. Og Espen innrømmet etterpå at han ikke var veldig overrasket over utfallet.
- Jeg fikk en magefølelse da jeg hørte hva dommerne sa. De var ikke like overbegeistret som med dem som hadde sunget før meg, så jeg forberedte meg på at jeg kunne ryke ut, sier Espen til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

COUNTRY: 37-åringen var staset opp i skikkelig cowboy-stil i anledning programmets country-kveld. Foto: Stella Pictures
COUNTRY: 37-åringen var staset opp i skikkelig cowboy-stil i anledning programmets country-kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Som vanlig i «Stjernekamp», ble de to artistene med færrest stemmer stående igjen på scenen før den endelige dommen falt. Espen sto sammen med Silya Nymoen.


- Jeg ble skikkelig overrasket over at det ble henne. Hun er så flink, jeg hadde nesten fått dårlig samvittighet om hun hadde gått ut før meg, sier Espen – som er imponert over nivået i konkurransen.
- Alle her er så flinke. Det sier mye at Bettan røyk ut først her, sier han.

LES OGSÅ: - Vi snakker om sykelig overvekt her