LYSTIG LAG: Robert Stoltenberg, popsanger Lena Philipsson, og Egil «Drillo» Olsen gjestet Skavlan denne uken. Foto: STELLA PICTURES
LYSTIG LAG: Robert Stoltenberg, popsanger Lena Philipsson, og Egil «Drillo» Olsen gjestet Skavlan denne uken. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Skjønte etter hvert at jeg var homofil

Komiker Robert Stoltenberg «kom ut av skapet» hos Skavlan.

Publisert
SEHER.NO: «Borettslaget»-moromannen Robert Stoltenberg (46) var i går gjest hos Fredrik Skavlan, sammen med blant andre Egil «Drillo» Olsen (69) og den svenske popsangerinnen Lena Philipsson (45).

Stoltenberg fortalte Skavlan at han som ung drømte om å bli predikant fordi han «ble litt kristen», men avslørte at legningen ville bydd på problemer.

- Det er vel artigere å gå på diskotek enn å gå på bønnemøte. Etter hvert skjønte jeg også at jeg var homofil, og fant ut at jeg aldri ville nå toppen i predikanthierarkiet med det utgangspunktet, fortalte han åpenhjertlig.

For tiden er Stoltenberg aktuell med TV-serien «Småbyliv» som har premiere på NRK1 lørdag 29.oktober.

Sjekk ut når klokken programmet begynner på Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Heros»-skuespilleren sto fra som homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer