Thomas Numme og Harald Rønneberg:

- Skjønte at vi aldri kan vise dette

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører en konkurranse som aldri ble vist på TV.

AVSLØRING: I podkasten sin forteller Thomas Numme og Harald Rønneberg om en konkurranse som aldri ble vist på TV. Foto: Terje Pedersen / NTB
AVSLØRING: I podkasten sin forteller Thomas Numme og Harald Rønneberg om en konkurranse som aldri ble vist på TV. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere programlederuoen Thomas Numme (51) og Harald Rønneberg (48) ble enormt populære med «Senkveld», der de to var programledere fra 2003 til 2018.

I programmet har det alltid vært flere innslag med konkurranser, blant annet «Camp Senkveld» og «Thomas vs. Harald».

I podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok», som de to har sammen, kom det nylig frem at et innslag de lagde ikke kunne vises på TV.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

Skjønte det aldri kunne vises

I 2006 lagde duoen et innslag til konkurransen «Thomas vs. Harald». De hadde rigget seg opp på Hotel Continental, og skulle da konkurrere i å drikke mest øl på en time.

Rønneberg fortalte i podkasten at han nesten ikke drikker, og heller ikke er spesielt glad i øl.

- Dette var en prøvelse. Jeg tåler jo ingenting. Etter tre øl var jeg allerede fjortisdrita. Men vi har valgt å ikke vise innslaget da vi skjønte raskt at med så unge seere som vi har, så kan vi ikke oppfordre til drikkekonkurranser, fortsatte Rønneberg.

Han fortalte videre at «Senkveld» hadde seere fra «åtte til 90 år».

- Vi skjønte vi aldri kan vise dette, sa Numme.

NAKENYOGA: I denne ukens episode av «Senkveld» er Harald Rønneberg gjest, og da får vi et gjensyn fra da han var med på nakenyoga. Video: TV 2 Vis mer

- På sirkustur

Rønneberg tror han endte opp med å drikke seks øl. Da han begynte å merke promillen trodde han det skulle hjelpe å bevege seg, for å redusere rusen. Det gikk ikke spesielt bra.

- Jeg snublet og veltet bord og lå oppå bardisken. Det er ikke bra.

Numme forteller at han aldri har sett Rønneberg være så påvirket av alkohol, verken før eller siden. Da han selv skulle i ilden hadde han etter ni minutter drukket fire øl. Han endte med totalt tolv.

Dagbladet har vært i kontakt med Numme og Rønnebergs manager, Espen Andresen i Plan B. Han sier de ikke har noen ytterligere kommentar ut over det som blir sagt i podkasten.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: «OMG, ta på deg klærne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer