Thomas Leikvoll:

- Skjønte at noe var alvorlig galt

Komikeren ble torsdag innlagt på Haukeland sykehus.

BLE INNLAGT: Thomas Leikvoll skulle ha standup-show i Bergen torsdag, men endte opp på Haukeland sykehus. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
BLE INNLAGT: Thomas Leikvoll skulle ha standup-show i Bergen torsdag, men endte opp på Haukeland sykehus. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Thomas Leikvoll (52) skulle etter planen opptre på Lille Ole Bull i Bergen torsdag kveld, men før han rakk å komme seg opp på scenen, skjedde det noe svært alvorlig.

Overfor Se og Hør forteller Leikvoll at han hadde gledet seg til noen fine dager i «Vestlandets hovedstad» og unnet seg en god middag før sitt første standup-show.

Like etter merket han derimot at det var noe som ikke stemte.

- Jeg var litt svimmel på vei ned til Ole Bull, så jeg satte meg ned og tenkte at det sikkert bare var noe jeg hadde spist, eller at jeg reiste meg opp for fort. Det gikk for så vidt over, forklarer han, og fortsetter:

- Så gikk jeg ned dit for å forberede meg. Plutselig opplevde jeg en enorm svimmelhet over meg og jeg begynte å kaldsvette noe inni helvete. Jeg klarte ikke engang å løfte hodet for å se på folk.

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

- Alvorlig galt

Videre forklarer komikeren at han også prøvde å gå til toalettet, men at han ikke hadde sjans, selv om det bare var snakk om to meter.

- Jeg ventet litt for å se om det skulle gå over, men så skjønte jeg at her var det et eller annet som var alvorlig galt. Da måtte jeg be sjåføren tilkalle en ambulanse. Jeg måtte også ringe kona mi som var alene hjemme i Oslo, dette skremte jo alle sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer