Katy Perry:

- Skjønte at noe skulle skje

Katy Perry deler endelig detaljer fra da Orlando Bloom fridde til henne.

RØPER DETALJER: Forlovelsen mellom Katy Perry og Orlando Bloom skal ha vært svært romantisk. Foto: NTB Scanpix
RØPER DETALJER: Forlovelsen mellom Katy Perry og Orlando Bloom skal ha vært svært romantisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På selveste valentinsdagen var Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) blant parene som forlovet seg. Det avslørte stjernene selv på Instagram ved å dele et bilde av seg selv, med masse hjerteballonger i bakgrunnen.

På bildet var det likevel ringen på Katys finger som fikk mest oppmerksomhet. På fingeren hadde hun nemlig en gedigen ring, som består av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon.

«Full bloom», skrev hun til bildet.

I et nytt intervju med Roman Kemp i Capital Breakfast fredag, valgte 32-åringen nå å avsløre detaljer fra det spektakulære frieriet. Bloom skal nemlig virkelig ha slått på stortromma da han stilte det store spørsmålet til kjæresten.

- Som Kanye og Kim

- Jeg måtte jobbe den dagen, og jeg husker jeg møtte han på en italiensk restaurant, sier hun, og minnes at Bloom både hadde barbert seg og funnet frem finstasen for anledningen.

- Jeg tenkte at «shit, noe kommer til å skje».

Etter middagen fløy de helikopter, og det var her Bloom spurte om artisten ville gifte seg med ham.

- Så landet vi på toppen av en bygning, og da vi gikk ned trappen ventet familien og vennene mine der, sier hun.

Frieriet skal i tillegg ha inneholdt mer blomster enn 34-åringen noen gang har sett.

- Det var som noe Kanye gjør for Kim og man tenker «å, herregud». Jeg tenkte det.

Paret ble for første gang koblet romantisk til hverandre i 2016, og i fjor fortalte Katy at hun og Orlando egentlig er ganske ulike som personer, men at det er nettopp denne balansen hun setter pris på i forholdet, skrev Daily Mail.

- Jeg tror at når man blir tiltrukket av noen, så er det på en måte slik som at motsetninger tiltrekker hverandre, forklarte hun til Entertainment Tonight, ifølge den britiske avisen, og la til:

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

- Jeg ser etter den balansen og kanskje han ser etter en som kan gjøre flere ting på en gang.

Av og på

Helt siden paret for første gang ble koblet til hverandre, har siden den gang har det ikke vært enkelt å holde tritt med statusen mellom de to.

Det er blitt skrevet mangt og meget om paret de siste årene, etter at de våren 2017 kunngjorde at de skulle ta en pause fra hverandre. Etter «pausen» har det hersket mye forvirring rundt hvorvidt de faktisk er blitt sammen igjen, men nå er dette i hvert fall sikkert som banken.

I slutten av september dukket Katy og Orlando opp på den røde løperen sammen i Monaco, noe mange tolket som en bekreftelse på at de virkelig hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

De to Hollywood-stjernene har begge vært gift tidligere. Katy Perry var gift med den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (43) i et drøyt år mellom 2010 og 2012, mens Orlando Bloom var gift med supermodell Miranda Kerr (36) fra 2010 til 2013. De to har sønnen Flynn (8) sammen.

LES OGSÅ: - Vil alltid elske henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer