TETT DUELL: Både Monika Blomeid og Tini Flaat Mykland fikk skryt av dommerne etter at de sang «Nothing Compares 2 U» i duell på TV-programmet «The Voice» fredag. Foto: Robert Holand/TV 2
TETT DUELL: Både Monika Blomeid og Tini Flaat Mykland fikk skryt av dommerne etter at de sang «Nothing Compares 2 U» i duell på TV-programmet «The Voice» fredag. Foto: Robert Holand/TV 2 Vis mer

- Skjønt å se at han blir så rørt

Den utslåtte «The Voice»-deltageren har holdt kontakten med mentor Magne Furuholmen etter den tårevåte avskjeden.

Publisert
SEOGHØR.NO: «The Voice»-mentor Magne Furuholmen prøvde ikke å skjule følelsene da han fredag vraket Tini Flaat Mykland (24) etter hennes sang-duell mot Monika Blomeid (24) i TV 2-programmet.

- Dere er i tungvektsklassen. Dere er lys år over så mange og begge eier låten på sin egen måte. Jeg kan ikke se noen feil, dere går rett i hjerterota begge to. Jeg ble satt ut av å høre på dere, sa han etter at jentene hadde fremført Sinead O' Connor-hiten «Nothing Compares 2 U».

Tini sier til Seoghør.no at hun ikke er skuffet over Magnes valg.

- Jeg er ikke skuffet i det hele tatt, for jeg synes jeg gjorde en bra prestasjon. Det var en stor opplevelse å få vist seg fram ved å fremføre den sangen for så mange mennesker, og det er jo skjønt å se at Magne blir så rørt.

- På Team Magne hadde vi også en så god stemning, at vi ikke så på hverandre som konkurrenter, selv om vi egentlig var det.

For tiden er Mykland travelt opptatt med studier, men etter sommeren håper hun å kunne prøve seg som artist på heltid.

På TV fredag sa Magne Furuholmen til Tinni at han gjerne vil lage plate med sangerinnen en gang i fremtiden og til Seoghør.no sier hun at de to har holdt kontakten.

- Jeg vil absolutt ikke utelukke et samarbeid. Vi er i dialog, men har ikke lagt konkrete planer ennå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «The Voice»- Hanne havnet i slåsskamp på utested

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer