Leanza Cornett:

Skjønnhets­dronning døde

Den amerikanske skjønnhetsdronningen og tv-profilen Leanza er død.

DØD: Tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett har gått bort. Her er hun avbildet i 1992. Foto: BEI / REX / NTB
DØD: Tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett har gått bort. Her er hun avbildet i 1992. Foto: BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere Miss America og tv-profil Leanza Cornett er død. Hun ble bare 49 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Det er Miss America-organisasjonen som bekrefter at Cornett har gått bort. Det gjør de i et innlegg på sin offisielle Facebook-profil.

«Leanza hadde en lys og vakker sjel og en smittende latter. Vi vet at hun betydde veldig mye for mange», heter det i uttalelsen.

- Tid er verdifullt

«Vi er knust over det plutselige tapet i vår Miss America-familie, og vi kondolerer og sender våre tanker til familien og de nære vennene hennes,» står det videre.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men TMZ melder at hun ble alvorlig skadet under et fall i sitt eget hjem 12. oktober. Etter fallet skal hun ha gjennomgått et inngrep for å behandle hevelse og blødning i hjernen.

«For øyeblikket har vi ikke noen ytterligere informasjon om Leanzas begravelse, og vi ber dere alle om å respektere familien hennes i denne tunge tiden. Hold ekstra godt rundt de du elsker i dag. Tid er verdifullt», avsluttes Facebook-innlegget med.

Ifølge People ble Leanza kronet til Miss America tilbake i 1992. Før den tid hadde hun opparbeidet seg god erfaring som skuespiller i blant annet rollen som Ariel i teaterstykket «Voyage of The Little Mermaid» i Disney World.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer