VEKKET OPPSIKT: Scarlett Johansson strålte på «The Avengers»-premieren, mens filmkollega Harry Dean Stanton tok seg en røyk og stirret surt på fotografene.  Foto: All Over Press
VEKKET OPPSIKT: Scarlett Johansson strålte på «The Avengers»-premieren, mens filmkollega Harry Dean Stanton tok seg en røyk og stirret surt på fotografene. Foto: All Over Press Vis mer

Skjønnheten og udyret

Vakre Scarlett Johansson ble nesten overskygget av Harry Dean Stantons uvanlige premierestil.

Publisert
SEOGHØR.NO: Nesten alles øyne var på Scarlett Johansson (27) da den sexy skuespilleren entret den røde løperen i Los Angeles på premieren av hennes nye actionfilm «The Avengers».

Den vakre skuespilleren strålte i en sort kjole og oppsatt hår og fikk de fremmøtte til å rope og plystre i begeistring. 27-åringen spiller den sexy Natasha Romanoff også kalt Black Widow, som hun også spilte i «Iron Man 2».

Men også skuespilleren Harry Dean Stanton (85) fikk mye oppmerksomhet, men ikke for sitt flotte utseende.

85-åringen kom i noe som kanskje er tidenes styggeste premiereantrekk – brune fritidsbukser, allværsjakke og fleeceskjerf.

Skuespilleren hadde også bustete langt hår og røyket på vei oppover den røde løperen.

Stanton har et titalls filmer bak seg, inkludert småroller i filmer som «The Green Mile» og «Wild at Heart».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Seriøst, hva var det du tenkte? 
Se stjernene på den røde løperen her![obj:media:11081]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer