Skjønnheten klar for Tom Cruise

Sa nei til sex med James Bond.

NEI TIL SEX: Olga Kurylenko har blitt plukket ut til den andre hovedrollen. Hun spilte Bond-piken i Quantum Of Solace, men gjorde det klart at hun var uinteressert i å ha sex med James Bond i filmen. Foto: Tine Vatn / Seher.no
NEI TIL SEX: Olga Kurylenko har blitt plukket ut til den andre hovedrollen. Hun spilte Bond-piken i Quantum Of Solace, men gjorde det klart at hun var uinteressert i å ha sex med James Bond i filmen. Foto: Tine Vatn / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Olga Kurylenko (32), som spilte i Bond-filmen «Quantum of Solace» i 2008, er klar for Tom Cruise (49) og hans kommende science fiction-film.

I den foreløpig utitulerte filmen spiller hun og Andrea Riseborough hovedrollene mot Cruise, melder filmbransjebladet Variety.

Dermed slår Kurylenko Noomi Rapace - som ifølge rykter i Hollywood har jaktet og prøvefilmet for rollen.

Filmen regisseres av Joseph Kosinski og beskrives som en futuristisk historie der en soldat er stasjonert av utenomjordiske som har okkupert jorden.

Da Seher.no møtte Kurylenko i forkant av «Quantum of Solace» i 2008, forklarte hun at hun nektet å ha sex med Bond i filmen.

- Jeg synes faktisk filmen blir sterkere med bare ett kyss. Det er ikke rom for noe mer enn det. Bond vil ha hevn, og ingenting annet, fortalte hun den gang til Seher.no.

Kurylenko gjorde det også klart at hun ikke ser på seg selv som en actionhelt.

- Jeg er ingen actionhelt. At jeg nå er i ferd med å bli en kjent skuespiller er veldig uventet og rart. Allerede før innspillingene av filmen begynte, skulle alle ha tak i meg. Telefonen ringte konstant, sa hun.

Filmen skal i innspilling til våren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sa nei til sex med Bond

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer