<strong>UMAKE PAR:</strong> Den 64 år gamle rockestjernen Ronnie Wood tok med seg sin 31 år gamle kjæreste Ana Araujo på filmpremiere i London denne uken. Hun viste tydelig hvem Rolling Stones-stjernen tilhører nå...  Foto: All Over Press
UMAKE PAR: Den 64 år gamle rockestjernen Ronnie Wood tok med seg sin 31 år gamle kjæreste Ana Araujo på filmpremiere i London denne uken. Hun viste tydelig hvem Rolling Stones-stjernen tilhører nå... Foto: All Over Press Vis mer

Skjønnheten holdt godt på 33 år eldre Ronnie

Rocker Ronnie Wood og kjæresten ser ut til å være perlevenner igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rolling Stones-medlem Ronnie Wood fylte nettopp 64 år, men fortsetter tydeligvis med å leve rockestjernelivet.

Rockestjernen skapte skandale i 2008 ved å innlede et forhold til russiske Ekaterina Ivanova, som var over 40 år yngre enn ham. Dette førte til at kona Jo Wood tok ut skilsmisse. Det siste året har han imidlertid vært sammen med en noe «eldre» kvinne, nemlig argentinske Ana Araujo (31).

Men kanskje den søramerikanske skjønnheten ble for gammel for den aldrende rockeren? Nylig skal det i hvert fall ha oppstått en krise i forholdet da Wood ringte opp eksen Ivanova og tryglet henne om en date.

På den røde løperen i London mandag så det imidlertid ut til at forholdet er på rett kjøl igjen. Wood hadde nemlig med seg vakre Araujo på premieren til Tom Hanks' nye film «Larry Crowne», der 31-åringen strålte i en rød, stroppeløs kjole. De to både holdt rundt hverandre og smilte fornøyde til pressefotografene.


Arajos ekstra gode grep om Rolling Stones-stjernen var kanskje et signal til ekskjæresten hans om hvem Wood tilhører nå?

Det umake paret dukket også opp hånd i hånd på Heinekens etterfest for Champions League-finalen i slutten av mai. Da var begge riktignok iført mørke solbriller, men de tullet og moret seg foran kameraene. Kanskje 64-åringen endelig er i ferd med å slå seg mer til ro igjen?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå overtar hun Cheryls jobb  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer