<strong>PRIORITERER SKJØNNHETEN:</strong> Spesielt når det kommer til skoene går det vakre foran det som er komfortabelt for Idol-programlederen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
PRIORITERER SKJØNNHETEN: Spesielt når det kommer til skoene går det vakre foran det som er komfortabelt for Idol-programlederen. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Skjønnheten går foran det komfortable

Gravide Guri Solberg viste seg nok en gang i høye hæler.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag kveld var det Bianca som måtte forlate «Idol», etter en dramatisk sending. Gravide Guri Solberg synes det er trist å måtte sende hjem en deltager.

- Det er alltid veldig trist. Før var det hyggelig å si navnet på den som har gått videre. Nå står jeg der med en klump i halsen. Det er kjempetrist, og jeg blir helt svett i hendene, sier hun til Seher.no.

Solberg viste seg fredag i høyhælte sko og med en voksende mage. Programlederen ønsker å være komfortabel på scenen, men setter skjønnheten høyere, spesielt når det kommer til sko.

- For to uker siden var skoene mine ekstremt smertefulle, men disse jeg har på meg i dag er ikke så ille. Sånne ting plager meg en del på prøvene, men jeg tenker ikke så mye over det når det er livesending.


- Jeg liker å føle meg komfortabel på scenen, men når det gjelder skoene setter jeg skjønnheten foran det komfortable, sier hun til Seher.no.

For en måned siden kom nyheten om at Solberg venter barn. Programlederen har så langt hatt en relativt smertefri graviditet.

- Jeg er i god form. Jeg har vært heldig, men noen ganger må jeg sette meg ned litt. Det har ikke vært så krevende som man kanskje skulle tro, dessuten er Ravi veldig snill og forståelsesfull.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor nekter TV 2 å avsløre stemmetallene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer