MER ENN ET PENT YTRE: Ifølge Celina Midelfart handler skjønnhet mer om friskhet og utstråling, enn kun et pent ytre. Her fra bryllupet til Stein Erik Hagen og Mille-Marie i 2004.  Foto: SCANPIX
MER ENN ET PENT YTRE: Ifølge Celina Midelfart handler skjønnhet mer om friskhet og utstråling, enn kun et pent ytre. Her fra bryllupet til Stein Erik Hagen og Mille-Marie i 2004. Foto: SCANPIXVis mer

- Skjønnhet er friskhet og utstråling

Celina Midelfart mener det er viktig å unne seg noe ekstra i hverdagen..

SEHER.NO: Finans-dronning Celina Midelfart (36) er i disse dager i full gang med lanseringen av sitt samarbeidsprosjekt med Mille-Marie Treschow (56) - Farris Bad-hotell i Larvik.

Det luksuriøse hotellet skal bli et av de mest fantastiske spa-hotellene i Norge, og vil tilby utallige behandlinger og ha tilgang til skjønnhetsprodukter benyttet av superstjerner som Naomi Campbell, Scarlett Johansson og Victoria Beckham, skriver VG.

Men ifølge Midelfart, er skjønnhet langt mer enn et pent ytre.

- Skjønnhet for meg er friskhet og utstråling. Det å unne seg noe ekstra - en behandling, la øyet hvile på vakre omgivelser. Noe som gir deg sinnsro, og som får deg til å slappe av, sier hun til VG.

Midelfart er kjent som en av de dyktigste forretningskvinnene i landet, men opplever stadig å få mer oppmerksomhet for sitt modellvakre utseende og gode klessmak.

Og i en hverdag preget av finanskrise og mye jobbing, innrømmer finansdronningen at det er viktig å kunne slappe litt av iblant. Da tar hun seg gjerne en treningsøkt, eller et besøk på spa.

- Det er så mangt. Men jeg jogger meg gjerne en tur, smiler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De er Norges rikeste kvinner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.