<strong>TIL NORGE:</strong> Jerry Seinfeld kommer ikke til å ha terrorsaken som tema når han 9. mai inntar Vestlandshallen i Bergen. Foto: Stella Pictures
TIL NORGE: Jerry Seinfeld kommer ikke til å ha terrorsaken som tema når han 9. mai inntar Vestlandshallen i Bergen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Skjønner ikke hvorfor man må ha en rettssak

Norgesaktuelle Jerry Seinfeld kommer heller ikke til å spøke om rettssaken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske komikeren Jerry Seinfeld (57) gleder seg stort til å komme tilbake til Norge etter at han i 2010 gjestet Oslo og Telenor Arena. 9. mai inntar Seinfeld Vestlandshallen i Bergen, samtidig som rettssaken mot Anders Behring Breivik pågår for fullt i Norge.  

- Jeg var faktisk ikke klar over at rettssaken var i gang, jeg trodde det kom til å bli en svært kort rettssak. Jeg skjønner ikke hvorfor man må ha en rettssak mot ham en gang, sier Jerry Seinfeld til VG. 

Den legendariske komikeren forteller at han fulgte nyhetsbildet rundt terrorhandlingene nøye i fjor sommer, og sier at det selv i mørke tider er viktig å fortsette å underholde.

Men én ting er sikkert: Jerry Seinfeld kommer ikke til å la terrorsaken bli et tema under showet i Bergen.

- Det finnes jo overalt ellers, så forestillingen må være et sted der det ikke eksisterer. Det blir som en luftboble under vannet, sier den Norgesaktuelle komikeren til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Gjør narr av kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer