- Skjønner ikke hvorfor jeg pusher ut ungen selv

Om tre uker føder Johanna Grønneberg, men venninnene skjønner ikke hvorfor hun velger naturlig fødsel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter mange år med Hollywood som andre hjemland, er Johanna Grønneberg Mesa (32) tilbake i Norge der hun spiller inn programmet «Johanna - Prosjekt Baby», som følger 32-åringen frem mot fødselen. 

Grønneberg venter en liten datter i oktober, og det var ikke før hun ble gravid at hun virkelig så kontrastene mellom amerikanere og nordmenn. 

- I Hollywood er det vanlig med en blanding av keisersnitt, puppe/rumpeløft og fettsuging. Så kommer man ut av sykehus som en gudinne, men for meg virker det veldig rart. 

I programmet undersøker Johanna ulike fødselsmetoder, og har blant annet vurdert orgasmefødsel. Men det som sjokkerer venninnene mest er at 32-åringen vil føde naturlig. 

- Mine Hollywoodvenner ler av meg. Det de ikke skjønner er at det er helt normalt å pushe ut sin egen unge. Hva er det du driver med? De mener jeg burde ta keisersnitt og fettsuging samtidig. Men jeg er norsk, og i Norge dytter vi ut vår egen unge. 

Fødselen foregår i hjemlandet, og i oktober kommer datteren til verden. Det er Grønnebergs første barn med produksjonsektemannen Vince Mesa. Paret vil etterhvert pendle mellom Norge og Amerika. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderer orgasmefødsel  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer