- Skjønner ikke hvorfor jeg har fått så mye pes for kroppen

- Skjønner ikke hvorfor jeg har fått så mye pes for kroppen

Denise Richards avslører favoritt-treningen, men har gjentatte ganger måttet forsvare sin slanke figur.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun har blitt kåret til verdens mest sexy kvinne flere ganger, men selv etter å ha vært gjennom to fødsler og rundet 42 år, bærer ikke Denise Richards kropp spor av det.

«Kroppen hennes er jo perfekt», skriver den britiske tabloidavisen Daily Mail, og mener at Richards faktisk aldri har sett bedre ut enn hun gjør nå.

Skuespilleren har lite imot å vise seg fram i bikini, men har ofte fått kritikk for sin slanke figur.

Gjentatte ganger har Richards måttet forsvare kroppen sin.

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har fått så mye pes for kroppen min i det siste! Jeg har en veldig sunn livsstil, og er travel, sa hun i sommer til Usmagazine.com.

«Hun kunne enkelt ha passert for å være halvparten så gammel som hun er», skriver Daily Mail.

Men hvordan får hun så denne «perfekte» kroppen? Skjønnheten har tidligere snakket om sitt strenge treningsregime, og noe av det hun har funnet ut gjennom mange år med trening.

- Min hemmelighet til å holde meg i form er regelmessighet. Når jeg holder meg til rutinen min regelmessig, føler jeg meg best. Jeg synes også at man bør trene slik som passer for kroppen din. Selv om noe virker for noen andre, betyr ikke det nødvendigvis at det virker for deg, sa hun til Huffington Post.

Selv har Richards prøvd det aller meste, og funnet sin favoritt.

- Jeg har testet alt du kan forestille deg. Vekter, fellestimer, og så videre. For meg reagerer kroppen best til Pilates.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kroppskritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer