- Skjønner ikke hvorfor folk skal kritisere

Kathrine Sørland tar artister som kler av seg i forsvar - og stiller lettkledd selv.

FORSVARER ARTISTER: Kathrine Sørland forsvarer artister som har fått lettkledd-kritikk. Foto: Stella Pictures
FORSVARER ARTISTER: Kathrine Sørland forsvarer artister som har fått lettkledd-kritikk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske modellen Kathrine Sørland (32) har sett seg lei på kritikken som hagler mot norske kjendiskvinner som viser seg lettkledd.

Artister som Tone Damli Aaberge, Mira Craig og Hanne Sørvaag har den siste tiden måttet tåle kritikk, etter å ha vist seg fram i henholdsvis musikkvideoer og blader.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk hele tiden skal kritisere og rakke ned på artister og modeller som velger å spille på kropp. Ta Tone Damli, for eksempel. Hun har fått ufortjent mye tyn for musikkvideoene sine. Hun viser litt skulder, litt lår og litt mage - og vips så blir det spetakkel. Da synes jeg det går for langt, sier Sørland til Dagbladet

I augustutgaven av bladet Mann pryder selv 32-åringen forsiden i en fotoshoot som kan gi assosiasjoner til en lettkledd versjon av trollkvinnen Huldra. Det var det Sørland selv som skal ha bestemt.

Selv synes hun bildene som er tatt av henne ikke er for drøye.

- Jeg synes ikke at det er bilder som går over noen grenser. Jeg er tross alt mor, og kan stå inne for at de ikke går over mine grenser i alle fall, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå svarer hun på nakenkritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer