POPULÆR: HBO-serien «Boardwalk Empire» er allerede blitt beæret med Emmy-pris. Steve Buscemi (t.v) spiller politikeren og gangsteren Enoch «Nucky» Thompson, som tjener godt på ulovlig spritsalg under forbudsperioden i depresjonstiden. Privat har ha Foto: Stella  Pictures
POPULÆR: HBO-serien «Boardwalk Empire» er allerede blitt beæret med Emmy-pris. Steve Buscemi (t.v) spiller politikeren og gangsteren Enoch «Nucky» Thompson, som tjener godt på ulovlig spritsalg under forbudsperioden i depresjonstiden. Privat har ha Foto: Stella Pictures Vis mer

- Skjønner ikke at narkotika er ulovlig

Steve Buscemi mener at folk bør få ta sine egne valg.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Steve Buscemi (53), som for tiden nyter stor suksess som gangsteren Enoch «Nucky» Thompson i serien «Boardwalk Empire», har visst noe til felles med sin populære rollefigur.

For, i likhet med «Nucky» som selger sprit under forbudsårene i 1920-tallets USA, mener Buscemi at det bør være opp til folk selv hva slags rusmidler de vil bruke.

- Jeg vet ikke hvorfor narkotika fortsatt er ulovlig. Jeg mener ikke at stoff skal gjøres tilgjengelig for unge folk så tidlig, men jeg tror at om det var mer undervisning og bedre behandling for folk som misbruker dem..., begynner 53-åringen hypotetisk i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Buscemi, som har hatt roller i kultfilmer som «Den Store Lebowski», «Fargo» og «Ghost World», synes at narkotika burde vært like lovlig som alkohol.

- Vi bør ikke la noen utnytte barn, men voksne bør få ta sine egne avgjørelser, understreker han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk trøst av tvillingbrorer etter exiten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer