SKAPTE OVERSKRIFTER: - Jeg skjønner ikke at det går an å provosere en halv nasjon med et så lite intervjvu, sier Tangberg til Seher.no.
SKAPTE OVERSKRIFTER: - Jeg skjønner ikke at det går an å provosere en halv nasjon med et så lite intervjvu, sier Tangberg til Seher.no.Vis mer

- Skjønner ikke at det går an

"Kredittmilliardæren" er overrasket over all oppmerksomheten.

SEHER.NO: Andreas Tangberg er for tiden aktuell i kokkeprogrammet "Klokka åtte hos meg" på TV3, hvor fire hobbykokker konkurrerer om hvem som lager best mat og best stemning.

Mandag var det duket for premiere på programmet, og det var da flere som dro kjensel på Tangberg.

Dette er nemlig ikke første gang han er i rampelyset. I sommer har Tangberg blitt kjent som "kredittmilliardær" etter at VGTV publiserte et intervju med han og venninnen Marianne Urnes på luksusferie i Cannes.

Se intervjuet her (ekstern lenke).

Tangberg og venninnen fikk stor oppmerksomhet etter uttalelsene i Cannes, hvor de avslørte at de hadde høynet kredittgrensene for å ha råd til å drikke tre liter rosévin til lunsj og feste med kjendisene.

Nå innrømmer Tangberg til Seher.no at har ble overrasket over hvor mye oppmerksomhet de to fikk.

- Det som skjedde overrasket meg noe innmari mye. Kjeder folk seg, eller hva? sier han.

På diverse nettsteder har de to ferierende vennene provosert på seg mange seere med holdningen sin, men Andreas synes det hele har blitt blåst opp veldig.

- Jeg skjønner ikke at det går an å provosere en halv nasjon med et så lite intervju. Det er spesielt. Det var bare et bittelite intervju, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg trodde Eli var singel