FORSTÅR KRITIKERENE: Marion har forståelse for at mange oppfattet henne som en usympatisk person. Foto: Tor Lindseth
FORSTÅR KRITIKERENE: Marion har forståelse for at mange oppfattet henne som en usympatisk person. Foto: Tor LindsethVis mer

- Skjønner godt at folk trodde at jeg var en bitch

Marion Ravn har full forståelse for at folk oppfattet henne som en lite sympatisk person etter M2M-bruddet.

SEOGHØR.NO: Da Marit Larsen (29) og Marion Ravn (28) bestemte seg for å bryte opp M2M og fortsette musikkarrieren på hver sin kant i 2002, opplevde Marion å bli hengt ut som syndebukk av norske medier.  VG annonserte nemlig bruddet på forsiden – før hun rakk å varsle Marit.
 
Det ble starten på åtte, vanskelige år for Marion.  På det verste kunne hun oppleve at folk ropte og kastet ting etter henne på gata. Det er ikke før i etterkant at hun har tatt inn over seg hvor ille det faktisk var.
 
- Jeg var så ung. Jeg tror ikke jeg skjønte hvor drøye de årene var selv. Når jeg ser tilbake, skjønner jeg hvor intenst det var, forteller Marion i et intervju med bladet Stella.
 
Mediene stemplet Marion som syndebukk og Marit som et offer. Og Marion har forståelse for at mange syntes at hun var en usympatisk person.
 
- Slik jeg ofte er blitt fremstilt i media, skjønner jeg godt at folk har trodd at jeg var en bitch, sier Marion.
 
Det var ikke før Marion deltok i TV2-programmet ”Hver gang vi møtes” i fjor sommer, at det negative fokuset på artisten i pressen snudde. Marion fikk endelig fortalt sin versjon av historien.
 
- Jeg føler meg heldig. Det er veldig viktig for meg at folk ikke tror at jeg sutrer, er bitter, synes synd på meg selv eller er bitter. For det er jeg virkelig ikke. Jeg får lov til å holde på med det jeg elsker mest. Tenk på alle dem som drømmer om det samme, men som ikke får muligheten, sier artisten til Stella.

Hun har tidligere beskrivet tiden i «Hver gang vi møtes» som en svært positiv opplevelse.

- Det var helt utrolig å være med på programmet, jeg er så glad for at jeg fikk være med. Jeg har fått fantastisk støtte i ettertid, mange fine venner og masse inspirasjon, så jeg er så glad for det, har hun uttalt til Seoghør.no.

LES OGSÅ:   - Jeg var ung og det var veldig tøft