STOR STJERNE: Dima Bilan er en av Russlands største popstjerner, men ser ut til å ha latt statusen gå seg til hodet. Foto: AP
STOR STJERNE: Dima Bilan er en av Russlands største popstjerner, men ser ut til å ha latt statusen gå seg til hodet. Foto: APVis mer

Skjønner du hva han prater om?

- Han er et freakshow. Russiske Dimas oppførsel får Grand Prix-klubben til å steile.

BEOGRAD (SEHER.NO): Dima Bilan er en av Russlands største popstjerner og utropt til en av årets største favoritter til å vinne Melodi Grand Prix.

Men Milan har også fått kultstatus for sin hyperaktive oppførsel og svevende svar på en meget haltende engelsk.

Dette fikk Seher.no selv erfare da vi møtte Bilan - som synger rett før Maria Haukaas Storeng i lørdagens finale - i den serbiske hovedstaden...

- Dette blir stort for jeg tror på dere, smilte sangeren etter at vi hadde spurt ham for for femte gang om hvordan det var å delta i Melodi Grand Prix i Beograd.

Til tross for at Dima - som kom på andreplass i MGP-finalen i 2006 med sangen "Never Let You Go" - omgir seg med et følge en superstjerner verdig, ser det ikke ut til at russerne har sett det som viktig å ta med en tolk.

Istedenfor å få hjelp med engelsken, satser Dima på å imponere pressekorpset med å posere foran kameraene og gjenta noen få innøvde setninger som "I love everybody - and Eurovision".

John Arne Garmann og Jan-Roger Bøhn i den norske Grand Prix-klubbens synes ikke russeren fortjener favoritt-stemplet.

- Han er et freakshow. Det virker som han går på ett eller annet. Han tar jo helt av. Jeg tror ikke vi hadde sett noe lignende hvis Maria hadde gått til topps.

De tror imidlertid ikke den eksentriske oppførselen får mye å si for russerens skjebne i MGP.

- Det er mange som liker låta også i Grand Prix-klubben, men selv blir jeg flau når jeg ser hvordan han holder på, sier Garmann til Seher.no.

Favoritt eller freakshow? Se videoen og døm selv!

Se det elleville intervjuet her.


[obj:media:6450]