GA MANGE POENG: "Skal vi danse"-vinner Carsten Skjelbreid har fått drøssevis med poeng av dommerne i løpet av høsten. Men ikke mer enn han fortjente, mener dommerne. Foto: Stella Pictures
GA MANGE POENG: "Skal vi danse"-vinner Carsten Skjelbreid har fått drøssevis med poeng av dommerne i løpet av høsten. Men ikke mer enn han fortjente, mener dommerne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Skjønner at folk kan tro det

Likevel fnyser Skal vi danse-profilene av påstanden om at det er et avtalt spill.

Publisert
Se videointervju med flere "Skal vi danse"-profiler nederst isaken!

SEHER.NO:  Etter en uke med knallhard trening, gikk endelig den store "Skal vi danse"-finalen av stabelen lørdag kveld - med Mia Gundersen og Carsten Skjelbreid i de to hovedrollene. Men det skulle vise seg at det var mer enn det som foregikk på parketten som skulle få oppmerksomhet denne kvelden.

Til "God Kveld Norge" uttalte nemlig Mia Gundersens ektemann, Marcel Lelienhöf, at han fryktet dommernes sans for Skjelbreid, og at han syntes det hele minnet om et avtalt spill. I åtte av ti programmer har TV-kjendisen kommet fra det hele med best poengsum av samtlige.

Og til slutt endte han også som kjent opp som "Skal vi danse"-vinner 2009.

Til Seher.no bekreftet også Marcel sine utspill.

- Man kan jo tro det, når nesten uansett hva du gjør, så får du tiere og best karakter av alle. Så det er jeg ikke redd for å si, sa han.


Uttalelsene falt ikke i god jord hos Tor Fløysvik. Den profilerte "Skal vi danse"-dommeren mente nemlig at Marcels utsagn ikke hang på greip i det hele tatt. 

- Dette synes jeg er helt på jordet! Jeg er proff, og ingen klarer å styre det jeg måtte ønske. Jeg fulgte ikke veldig godt med på hva de andre dommerne gjorde, men jeg har full tillit til dem likevel, fortalte han til Seher.no.

Dommerkollega Trine Dehli Cleve er enig med Fløysvik. Samtidig understreker hun at det ved å sitte hjemme i stua kanskje er lett å oppfatte mye av det som skjer som lite troverdig.

- Når man ikke har vært med i livesendinger og i TV-verden, og ikke ser hva som egentlig foregår - da skjønner jeg at folk kan tro det. Hvis dette var noe vi tok opp for seks måneder siden eller noe sånt, er det klart at noen kan ha en teori om det, sier hun.

Likevel: "Skal vi danse"-dommeren forsikrer at alt som foregår er gjennomført ærlig og redelig.

- Det er faktisk ikke sånn at dette er et avtalt spill. Vi får ikke gjort noe med det, vi er bare ærlige og gir den karakteren vi føler og ser at er fortjent der og da, forklarer Cleve, som får støtte av en annen dommer, Christer Tornell.

- Dette går jo live. Vi stemmer, publikum stemmer - mens og den beste vinner til slutt, smiler han.

Etter å ha havnet på annenplass i det populære TV 2-programmet, forsøkte Mia Gundersen selv å tone ned mannens uttalelser lørdag kveld.

- Jeg skal roe ned hele situasjonen ved å si at han er utrolig patriotisk! Og sånn skal ektefolk være, for å si det sånn. Han er patriot, et menneske som elsker meg så høyt - og som unner meg å vinne. Hva har du gjort nå, Marcel? sa hun lattermildt til Seher.no den gang.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervju med flere Skal vi danse-profiler her:
[obj:media:8192]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer