BLE SATT UT: - Which one of these would you rather fuck?, spurte Mario "Snoop Doggy Dogg", som så ut til å like den nybakte journalisten. Foto: TV 2
BLE SATT UT: - Which one of these would you rather fuck?, spurte Mario "Snoop Doggy Dogg", som så ut til å like den nybakte journalisten. Foto: TV 2Vis mer

Skjermer Mini-Otto fra pressen

- Han er helt gull for oss, sier TV 2. Men du må vente hvis du vil bli bedre kjent med nye Otto Jespersen.

SEHER.NO: Otto Junior (13) bidro mest sannsynlig til at det gikk sjokkbølger gjennom TV-seere som i ro og mak hadde satt seg ned for å se "Torsdagsklubben" denne uka. 13-åringen, som i virkeligheten heter Mario begynte nemlig sin TV-karriere ved at han skulle lære seg hvordan man nærmer seg det motsatte kjønn...

Det gjorde han ved å intervju selveste "Snoop Doggy Dogg". Og den amerikanske rap-stjernen ble tydelig sjarmert av 13-åringens evne til å stille de rette spørsmålene.

Dagen derpå er interessen enorm rundt den munnrappe tenåringen. Det har også ført til at TV 2 har valgt å skjerme unggutten.

Mario...?
- Which one of these would you rather fuck?, spurte Mario, før han holdt fram bilder av Siv Jensen og dronning Sonja. 

Svaret fra "Snoop Doggy Dogg" var kanskje like overraskende.

- They look like important ladies. I'll have both of them, so I can be in the middle, sa han smilende.

Suksessen var et faktum, og mange seere hadde nok fått seg en ny favoritt-journalist. Men hvis du ønsker å bli bedre kjent med Mario, må du nok vente til neste gang han er på TV.

- Han er bare 13 år, og ønsker ikke mer oppmerksomhet fra pressen rundt sin rolle. Han ønsker å være med videre i programmet, men i samråd med foreldrene har vi valgt å holde etternavnet hans skjult, forteller pressekontakt i TV 2, Bjarne Laastad, til Seher.no.

- Han er gull!
- Hvordan kom dere opp med en idé som innebar en 13-åring?

- Dette var noe redaksjonen kom opp med, og som vi ville gjøre. Vi fant ham gjennom Oslo barne- og ungdomsteater, og han har fungert helt suverent i den rollen han har fått tildelt. Mario er helt gull for oss, og vi kommer til å bruke ham i flere programmer framover. Dog ikke hver gang, forteller Laastad.

Alt "Mini-Otto" gjør på skjermen, blir han - ifølge Laastad - instruert om å gjøre gjennom et forhåndslaget manus som er skrevet av andre i redaksjonen. Og responsen har vært overveldende.

- Responsen har vært helt "sinnssyk". Både i nettfora og diverse anmeldelser kommer det jo tydelig fram at folk allerede har blitt "forelsket" i denne gutten, og at folk synes det han gjør er utrolig morsomt, sier pressekontakten.

Skjult kamera
- Hvilke vurderinger gjorde Marios foreldre før de sa ja til at han skulle spille denne rollen?

- Foreldrene var veldig åpne rundt dette. De var klare for det, han er jo tross alt skuespiller - og spiller bare en rolle, forteller Laastad, som samtidig avslører at det allerede er gjort flere opptak med den sjarmerende unggutten.

- Det er gjort noen opptak, ja, men jeg vet ikke når - eller om - opptakene vil bli vist. det jeg i hvert fall kan si er at noe av det han vil gjøre framover innebærer skjult kamera, sier Laastad til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: "Torsdagsklubben" tilbake på skjermen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.