I 1993: Axl Rose på Valle Hovin i 1993 med skjerf og caps på plass. Foto: SCANPIX
I 1993: Axl Rose på Valle Hovin i 1993 med skjerf og caps på plass. Foto: SCANPIXVis mer

Skjerfet skjulte Axls hemmelighet

Guns N' Roses har sluppet ny singel, men vokalistens frisyre synger på siste verset.

Hør den nye Guns N' Roses-singelen nederst i saken!

SEHER.NO: I glansdagene skjulte Guns N' Roses-vokalist Axl Rose (46) sitt stadig vikende hårfeste med et skjerf rundt hodet.

Nå er imidlertid bandana-moten ikke lenger så hot, og den comeback-klare frontfiguren har måttet gå nye veier på hårfronten når det ettelengtede albumet "Chinese Democracy" omsider slippes 23. november - 15 år etter bandets forrige album, "The Spaghetti Incident".

Men selv om vokalist Axl Rose unektelig er blitt noe eldre på de siste femten årene, har hårfestet hans plutselig sluttet å forflytte seg bakover på hodet.

De lange røde lokkene fra storhetstiden på 1980- og 1990-tallet er byttet ut med plastlignende rastafletter, og amerikanske medier hevder det er en mislykket hårtransplantasjon som er årsaken til den smågærne rockestjernens noe snodige frisyre.

Forsøket på å få tilbake en fyldig manke i 2002 skal ha vært en total fiasko. Ifølge kilder skal inngrepet ha etterlatt Axl med store, smertefulle arr i hodebunnen.

Den svært så plast-lignende rasta-frisyren skal nå være det eneste som skjuler både hårtap og arrene operasjonen medførte.

Hør tittelsporet fra "Chinese Democracy" her:

LES OGSÅ: Hockey, hippie eller harry?

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no