«Farmen kjendis»-drama:

- Skjer dette virkelig?

Ny deltaker måtte søndag forlate «Farmen kjendis». Men det var Niklas Baarlis tirade mot Kjersti Grini som vekket aller mest oppsikt.

JEVNT: Det er en jevn kunnskapskonkurranse som avgjør hvem som tilslutt må forlate «Farmen Kjendis». Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den andre «Farmen kjendis»-uken er ved veis ende, og søndag var det samfunnsdebattant og komiker Shabana Rehman (45) som måtte forlate konkurransen etter å ha tapt tvekampen i kunnskap mot journalist og programleder Ingrid Simensen (28).

Til Se og Hør forteller Rehman, som dermed må ta til takke med sidekonkurransen «Torpet kjendis» at hun underveis i innspillingen hadde kommet til et punkt der det ikke lenger spilte noen rolle om hun vant eller tapte.

- Jeg hadde et avslappet forhold til alt. Jeg rakk ikke engang kjenne etter hvordan jeg egentlig tok tapet - fordi Ingrid ble så vanvittig glad. Jeg ble helt satt ut av den gleden hun viste, og tenkte at dette betyr så mye for henne at hun fortjener å gå videre, forteller hun.

Anspent stemning

Like før søndagens tvekamp skjedde imidlertid noe som flere TV-seere sannsynligvis bet seg merke i. På tinget, der programleder Tiril Sjåstad Christiansen (26), på sedvanlig vis har den ukentlige oppsummeringen med deltakerne som ikke skal i aksjon, fikk nemlig tidligere håndballstjerne Kjersti Grini (50) en aldri så liten skyllebøtte av «God kveld Norge»-profil Niklas Baarli (32).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer