SPØKTE MED SEG SELV: Thomas Seltzer vekket latter på egen bekostning da han spøkte med sin bakgrunn som rusmisbruker da han onsdag ledet NHOs årskonferanse.
SPØKTE MED SEG SELV: Thomas Seltzer vekket latter på egen bekostning da han spøkte med sin bakgrunn som rusmisbruker da han onsdag ledet NHOs årskonferanse. Vis mer

- Skjelvinga skyldes tidligere narkotikamisbruk

Thomas Seltzer vekket latter i salen under NHOs årskonferanse.

SEOGHØR.NO: Onsdag var fokuset på «læringslivet» under NHOs årskonferanse i Operahuset, der Thomas Seltzer (44) var programleder.

Den tidligere Turboneger-artisten som de siste årene har ledet «Trygdekontoret» på NRK vekket flere ganger latter i salen med sine humoristiske observasjoner. Det var tydelig at Seltzer var svært nervøs og skalv på hendene mens han leste replikkene sine.

- Dere får unnskylde skjelvinga, det er bare gammelt narkotikamisbruk, spøkte Thomas fra scenen til latter fra publikum.

Åpen om rusmisbruk

Seltzer har vært åpen om sitt rusmisbruk og har tidligere fortalt Se og Hør om årene da han blant annet ruset seg på kokain.

- Da jeg var narkoman, spiste jeg dårligere og levde et usunt liv på alle plan. Jeg trodde jeg skulle bli tynn av narko, men det motsatte skjedde, sa Seltzer til Se og Hør i fjor.

For å få bukt med misbruket sitt begynte Turboneger-bassisten å gå i terapi, noe han mener er «det mest vågale» han har gjort.

HOLDT TALE: Statsminister Erna Solberg var tilstede og talte under Næringslivets Hovedorganisasjons årsmøte onsdag.  Foto: Stella Pictures
HOLDT TALE: Statsminister Erna Solberg var tilstede og talte under Næringslivets Hovedorganisasjons årsmøte onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var livredd for hva slags grums som skulle virvle opp. Faktisk var det veldig godt, og noe jeg kan anbefale. 

- Jeg fant ut at narkomisbruket var en type selvmedisinering. Det var absolutt ikke fest hver gang jeg brukte narko.

Tilstede på årskonferansen var også kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg. Seltzer spøkte også med Norges ferske statsminister og ville vite hva hun hadde lært i de første månedene som landets mektigste kvinne.

- Det gjelder å finne sin indre ro så går det greit, sa Solberg.

LES OGSÅ: Misbrukte kokain i syv år