Skjelte ut sin gravide kone på Facebook

- Kos deg mens du dreper barnet mitt.

ISFRONT: Rockemusikeren Weston Cage og kona Nikki Williams har gått fra å være nyforelsket brudepar til bitre uvenner i løpet av tre måneder. Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Rockemusikeren Weston Cage og kona Nikki Williams har gått fra å være nyforelsket brudepar til bitre uvenner i løpet av tre måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Rockemusikeren Weston Cage - sønn av filmstjernen Nicolas Cage - og kona Nikki Williams sa til pressen at deres ekteskap ville bli et «eksempel for andre par», da de to giftet seg i april.

Men nå har det rosenrøde løftene isteden blitt til et skrekk-eksempel på hva som kan gå galt. På sin Facebook-side avslørte Weston onsdag at hans kone er gravid, samtidig som hun kunngjorde at han har bestemt seg for å be om skilsmisse, ifølge TMZ.com.

Weston la også kort tid senere ut den kryptiske meldingen «Kos deg mens du dreper barnet mitt, Breyan Prescott» på den samme nettsiden.


Angrepet kommer fire dager etter at både Weston og Nikki søndag ble siktet for vold mot hverandre, hvor blant annet Nikki angivelig skal ha angrepet ektemannen med en flaske.

Weston avviser imidlertid alle anklagene om at han skal ha vært voldelig mot kone.

- Hvorfor skulle jeg ha misbrukt henne, etter å ha fått vite at hun hadde avgitt en positiv graviditetstest?, skriver han Facebook-siden, som TMZ har fått tilgang til.

Anklagene om husbråk kommer en måned etter at at Weston angrep sin personlige trener med et rundspark på en restaurant i Hollywood.

Cage ble etter avhør hos politiet sendt til sykehus for evaluering av hans mentale tilstand, men senere sluppet løs.

Det er foreløpig ikke kjent om han må inn til noen ny sjekk etter det siste utbruddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrep treneren med rundspark på restaurant.