<strong>SAMBOERE:</strong> Ørjan Burøe og Marna Haugen har vært kjærester i en årrekke, og har sønnen Theodor på 3 år sammen. Foto: Stella Pictures
SAMBOERE: Ørjan Burøe og Marna Haugen har vært kjærester i en årrekke, og har sønnen Theodor på 3 år sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skjelte ut samboeren på internett

Ørjan Burøes kjæreste Marna Haugen så rødt da hun oppdaget hva som manglet på soverommet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Top Model»-deltakeren Marna Haugen (30) har vært kjæreste med komiker Ørjan Burøe (37) i en årrekke.

Men det er ikke bare rosenrøde dager i samboerforholdet. Til Seher.no forteller den vakre 30-åringen om en episode denne uken som gjorde at hun så rødt:

- Jeg ble sinna på Ørjan for at han hadde tatt laderen min fra den faste plassen. Jeg lå på puta og hadde brukt telefonen til et eller annet søvndyssende. Noen mennesker leser bok eller mediterer - jeg spiller angrybirds. Så da jeg var akkurat passe trøtt, skulle jeg bare sette mobilen i laderen, før jeg skulle flyte inn i søvnen.

Men laderen var ikke der den skulle.

- Du kunne like gjerne slått på flombelysning...!, sier hun for å forklare hvor sinna hun ble.

La ut SMS på bloggen
Haugen sendte sporenstreks en illsint sms til sin kjære samboer:

«Hvor faen er laderen MIN?? Jeg har lagt meg og greier, må jeg virkelig stå opp igjen fordi at du ikke GIDDER å ha orden på dine egne saker?????»

I dag ler Haugen av situasjonen, men håper den kraftige polstringen rundt laderen, som hun har lagt ut bilder av på bloggen sin, har gjort at komiker-samboeren har tatt hintet.

Den vakre modellen, som til daglig studerer til å komme inn på tannlegehøyskolen, startet «komikerfrue»-bloggen i desember i fjor.

- Jeg har et innebygd behov for å uttrykke meg og tidvis være synlig. Jeg står ofte i skyggen av Ørjan, og med bloggen får jeg vist min side, mine tanker og mine interesser. På den måten prakker jeg ikke tull på uinteresserte, forteller hun videre.

Tittelen på bloggen forteller 30-åringen at var ment som en spøk.

- At bloggen heter «komikerfrue» startet som en spøk, men har hele tiden vært med tanke på at jeg har tenkt til å BLI frue en dag, sier hun til Seher.no.

Paret forlovet seg i Brasil i 2005, men brøt forlovelsen noen år senere. De har imidlertid funnet tilbake til hverandre for lengst, og har siden den gang fått sønnen Theodor (3) sammen.

- Så du kan tenke deg å bli frue en dag?
 
- Det hadde vært hyggelig en gang i fremtiden, men som sunnmøring så prioriteres det huskjøp for øyeblikket, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trinny og Susannah om norske kvinners motefeil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer