Skjelte ut kvinnelig nattklubb-gjest

TV-stjernen skal ha klikket, da en kvinne hilste på kjæresten hennes.

- MISTET BESINNELSEN: Tulisa Contostavlos skal ifølge flere nattklubb-gjester ha skjelt ut en kvinnelig nattklubb-gjest som ropte etter hennes kjæreste Danny Simpson, da de to forlot en nattklubb i Newcastle 15. desember. Foto: All Over Press
- MISTET BESINNELSEN: Tulisa Contostavlos skal ifølge flere nattklubb-gjester ha skjelt ut en kvinnelig nattklubb-gjest som ropte etter hennes kjæreste Danny Simpson, da de to forlot en nattklubb i Newcastle 15. desember. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen og «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (24) har hatt et tøft år, etter at en eks-kjæreste la ut en hjemmelaget sex-film med henne på internett

Deretter ble hun beskyldt av to kvinner for å ha gått til sengs med sin nye kjæreste, fotballstjernen Danny Simpson (25), mens han fortsatt var sammen med dem.

Nå har Tulisa igjen havnet i trøbbel, etter at hun skal ha skjelt ut en kvinnelig nattklubb-gjest i byen Newcastle 15. desember.

Krangel på åpen gate
Da hun forlot klubben Tup Tup sammen med Danny, skal tannlege assistenten Sarah Ashton ha ropt «Danny» etter paret, for å få fotballspillerens oppmerksomhet, ifølge Sunday Mirror.

Det ble for mye for Tulisa, som svarte med en verbal overhøvling, ifølge Sarah.

- Hun snudde seg og begynte å prate som en gangster. Hun var veldig sint, men alt jeg gjorde var å si navnet til kjæresten hennes.

Flere nattklubbgjester skal også ha skrevet om Tulisas raseri på det sosiale nettstedet Twitter.

Sarahs venninne Alex Rose bekrefter historien.

- Hun bar på så mye sinne, jeg vet ikke hva som er galt med henne.

Avviser krangel
En talsmann for Tulisa hevder det var de to jentene som startet krangelen, da de skrek fornærmelser etter Tulisa og hennes kjente kjæreste.

- Hun svarte, men truet dem ikke. En vakt fra utestedet førte henne deretter til en taxi.LES OGSÅ: Slår tilbake etter utrorykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer