SINT: - Sjefene sa «gjør deg klar, så gjør vi oss klar». Jeg er klar, sa Charlie Sheen under et radioshow mandag. Foto: Stella Pictures
SINT: - Sjefene sa «gjør deg klar, så gjør vi oss klar». Jeg er klar, sa Charlie Sheen under et radioshow mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skjelte ut kollegene på direkten

Charlie Sheen fikk seg en ubehagelig overraskelse da han møtte opp på jobb etter narko-skandalen...

Publisert
SEHER.NO: Charlie Sheen (45) og produsentene bak «Two and a half men» kommer ikke overens. Mandag gikk skandalestjernen rett i strupen på produsentene under et radiointervju.

Bakgrunnen for utbruddet er at Sheen mandag kom til jobben for første gang etter narkoskandalen som sendte ham til sykehus, for å fortsette den stoppede innspillingen av suksess-serien.

Men da han kom til studioet, var det derimot bare ham selv som var til stede der.

Med hes stemme forkynnet han i radioen -  for «The Dan Patrick Show» - at han hadde skreket og banket på studiodøren til han helt mistet stemmen.
 
- Sjefene sa «gjør deg klar, så gjør vi oss klar». Jeg er klar, fortalte en rasende Sheen.

TV-stjernen, som den siste tiden har vært på rehab, har uttalt at han kan jobbe ekstra i helgene for å rekke å bli ferdig med innspillingen av «Two and a half men». Men mandag kunne TMZ avsløre at Warner Bros isteden hadde valgt å kappe ned sesongen med fire episoder.

Ifølge det amerikanske underholdningsnettstedet har dette gjort produksjonen rasende.

- Men det er ikke mitt problem, skal seriens skaper, Chuck Lorre, ha uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Så dyr blir Sheens skilsmisse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer