Skjelte ut kjæresten

TV-kjekkasen sa han var usikker på om han har følelser for eksen. Det var dumt...

USIKKER: Jayde Nicole tvinger kjæresten Brody Jenner til å velge mellom henne og eksen hans, Kristin Cavallari. Brody innrømmer at han er usikker på om han fortsatt har følelser for Kristin. Foto: Stella Pictures
USIKKER: Jayde Nicole tvinger kjæresten Brody Jenner til å velge mellom henne og eksen hans, Kristin Cavallari. Brody innrømmer at han er usikker på om han fortsatt har følelser for Kristin. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tre år etter at det kom til brudd mellom "The Hills"-skjønnheten Kristin Cavallari (22) og Brody Jenner (26), innrømmer sistnevnte at han er usikker på om han fortsatt har følelser for henne.

Brody Jenner, som har blitt verdensberømt gjennom MTV seriene "The Hills" og "Bromance", virket en stund til å ha slått seg til ro med Playboy-kjæresten Jayde Nicole (23). Etter en sniktitt på onsdagens "The Hills" episode, kan man se at dette absolutt ikke stemmer. Brody skjeller nemlig ut kjæresten sin.

Krangelen mellom Brody og Jayde starter når Jayde nekter Brody å møte Kristin Cavallari, som Brody datet i 2006. Jayde ender opp med å stille ham et ultimatim. Henne eller Kristin.

- Jeg vil ikke bli kjæreste med Kristin, men vet jeg om jeg forsatt har følelser for henne? Ikke egentlig, sa Brody ifølge People.com.

Da begynte Jade å gråte, og stormet ut. Idet hun stormer ut sier hun.

- Hvorfor sitter vi egentlig her, når du ikke en gang vet om du har følelser for en annen jente? Finn ut hva du vil. Hvis du vil bli sammen igjen, og si unnskyld, kan du ringe meg.

Rundbrenner-beskyldte Brody Jenner har tidligere har hatt romanser med berømte skjønnheter som "Simple Life"-programleder Nicole Richie, Lauren Conrad fra "The Hills", og han har også blitt koblet til filmstjernen Lindsay Lohan etter en heftig natt på byen i New York.

Kristin Cavallari, dater for tiden Audtrina Patridges eks, Justin Bobby.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Arrestert etter fyllekjøring