Skjelte ut Angelina fra scenen

Filmstjernen ble stemplet som «drittkjerring» og beskyldt for å ødelegge familier av Jennifer Anistons venninne. Se video!

TØFFE ORD: Chelsea Handler overrasket tilhørerne da hun kom med sin krasse kritikk av Angelina Jolie under en stand-up forestilling i New Jersey i helgen.
TØFFE ORD: Chelsea Handler overrasket tilhørerne da hun kom med sin krasse kritikk av Angelina Jolie under en stand-up forestilling i New Jersey i helgen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Chelsea Handler nederst i artikkelen! SEHER.NO:  En uke etter at hun dro på lettkledd badeferie med «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (41), skaper komikeren Chelsea Handler (35) igjen overskrifter.Under et stand-up show i Newark, New Jersey, i helgen, benyttet -åringen anledningen til å si sin hjertens mening om filmskuespilleren Angelina Jolie (35).Men det var ikke mye positivt Handler hadde å si om «Salt»-stjernen, som er blitt like kjent for sitt forhold til Jennifer Anistons eks-mann Brad Pitt.Jolie ble beskyldt for å ødelegge familier og kalt en «drittkjerring». - Når hun sier hun ikke har noen kvinnelige venner, er det fordi hun er en drittkjerring. Til og med hennes første sønn, Maddox, er nok forbannet på henne. - Han trodde han hadde vunnet jackpot da han forlot Kambodsja, men så oppdager han at hun drar han med til alle andre land i den tredje verden. Han tenker nok «når skal vi komme oss til Malibu?», sa Handler fra scenekanten.Angelina Jolie - som den siste måneden har vært opptatt med å regissere sin nye film i Ungarn - har foreløpig ikke kommentert det siste angrepet fra Handler.Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Angelina gir ektemannen lønn   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer