<strong>TØFFE ORD:</strong> Chelsea Handler overrasket tilhørerne da hun kom med sin krasse kritikk av Angelina Jolie under en stand-up forestilling i New Jersey i helgen.
TØFFE ORD: Chelsea Handler overrasket tilhørerne da hun kom med sin krasse kritikk av Angelina Jolie under en stand-up forestilling i New Jersey i helgen. Vis mer

Skjelte ut Angelina fra scenen

Filmstjernen ble stemplet som «drittkjerring» og beskyldt for å ødelegge familier av Jennifer Anistons venninne. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Chelsea Handler nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  En uke etter at hun dro på lettkledd badeferie med «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (41), skaper komikeren Chelsea Handler (35) igjen overskrifter.

Under et stand-up show i Newark, New Jersey, i helgen, benyttet -åringen anledningen til å si sin hjertens mening om filmskuespilleren Angelina Jolie (35).

Men det var ikke mye positivt Handler hadde å si om «Salt»-stjernen, som er blitt like kjent for sitt forhold til Jennifer Anistons eks-mann Brad Pitt.

Jolie ble beskyldt for å ødelegge familier og kalt en «drittkjerring».

- Når hun sier hun ikke har noen kvinnelige venner, er det fordi hun er en drittkjerring. Til og med hennes første sønn, Maddox, er nok forbannet på henne.


- Han trodde han hadde vunnet jackpot da han forlot Kambodsja, men så oppdager han at hun drar han med til alle andre land i den tredje verden. Han tenker nok «når skal vi komme oss til Malibu?», sa Handler fra scenekanten.

Angelina Jolie - som den siste måneden har vært opptatt med å regissere sin nye film i Ungarn - har foreløpig ikke kommentert det siste angrepet fra Handler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Angelina gir ektemannen lønn
  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer