PÅ VEI OPP: Lindsay Lohan gjør for tiden suksess på West End i London. Mandag gjestet hun «The Jonathan Ross Show» sammen med blant andre Russel Brand, og hun delte dette bildet fra garderoben. Imidlertid var det selfien i artikkelen nedenfor som opprørte Fishwrapper. Foto: Stella Pictures
PÅ VEI OPP: Lindsay Lohan gjør for tiden suksess på West End i London. Mandag gjestet hun «The Jonathan Ross Show» sammen med blant andre Russel Brand, og hun delte dette bildet fra garderoben. Imidlertid var det selfien i artikkelen nedenfor som opprørte Fishwrapper. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skjelles ut etter toppløs-selfie

Lindsay Lohan la ut sexy bilde på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: At spesielt kvinnelige stjerner deler dristige bilder på sosiale medier, er intet nytt.

Men da skuespiller Lindsay Lohan (28) delte et sexy toppløsbildeInstagram forrige uke, tente nettstedet Fishwrapper på alle pluggene.

- Du prøver å gjenopplive karrieren din, så hvorfor avvike fra fremgangen du har gjort ved å ta usmaklige, toppløse selfies? Kom igjen, jente, skriver Fishwrapper om Lohans selfie.

Lindsay Lohan er nemlig aktuell i stykket «Speed-the-Plow» på Playhouse Theatre i Londons West End, og 28-åringen har høstet gode kritikker for rolleprestasjonen sin, blant annet i The Guardian.

Saken fortsetter under bildet.

Oppturen kommer i kjølvannet av en rekke skandaler for Lohan, samt dårlige kritikker av stjernens siste film, «The Canyons».

Etter å ha blitt utskrevet fra en avvenningsklinikk for tre måneder siden og gått i terapi, går det tilsynelatende mye bedre med «Foreldrefellen»-stjernen. Ifølge nettstedet IMDb er Lindsay Lohan også klar for å spille inn tre filmer.

OPPLAGT: Lindsay Lohan så svært fresh ut på en «Memphis»-etterfest i London i starten av oktober.  Foto: Stella Pictures
OPPLAGT: Lindsay Lohan så svært fresh ut på en «Memphis»-etterfest i London i starten av oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Desperat oppførsel

Fishwrapper mener at den yppige skuespilleren burde holde seg for god til å publisere naken-selfier.

Det til tross for at Lohan også benytter sjansen til å fortelle at hun er takknemlig for jobben, livet, vennene, familien og støttespillerne sine. 

- Alle vet at det ikke er noe galt i nakenhet, men vet du hvem som tar toppløs-selfier eller rumpe-selfier eller selfier som viser frem en annen seksualisert kroppsdel? De som er så sultne på oppmerksomhet at de er villige til å sette alt de noensinne har hatt på spill, skriver nettstedet nådeløst. 

Dette er ikke første gang Lindsay Lohan deler lettkledde bilder på sosiale medier. På ferie på Ibiza etter rehab-oppholdet, tok 28-åringen «en Demi» da hun la ut et bikinibilde hun tok av seg selv i speilet.

LYKKELIG: Eks-skandalestjernen har flere ganger fortalt på sosiale medier at hun er glad og takknemlig. Her er en smilende Lindsay ved Chiltern Firehouse i London for to uker siden. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Eks-skandalestjernen har flere ganger fortalt på sosiale medier at hun er glad og takknemlig. Her er en smilende Lindsay ved Chiltern Firehouse i London for to uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Skulle aldri gitt Truls sjansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer