Jennifer Lawrence om flydrama:

- Skjelettet mitt var alt som satt igjen

Skuespilleren forteller at hun var på en svært dramatisk flytur - som kunne endt fryktelig galt.

NESTEN-ULYKKE: Skuespiller Jennifer Lawrence fryktet at hun skulle dø under en flytur. Foto: Splash News / NTB
NESTEN-ULYKKE: Skuespiller Jennifer Lawrence fryktet at hun skulle dø under en flytur. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at de aller fleste Hollywood-kjendisene tyr til private løsninger når de skal ut på flytur. Skuespiller Jennifer Lawrence (31) er en av disse.

Nå forteller hun imidlertid at valget om å ta privatfly i 2017 nesten fikk en fatal slutt.

I et nytt intervju med Vanity Fair åpner nemlig skuespilleren seg om en dramatisk flytur fra Kentucky til New York, som kunne endt fryktelig galt.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Fryktet døden

- Skjelettet mitt var alt som satt igjen i setet, forteller hun i intervjuet.

Begge motorene på privatflyet sluttet brått å fungere underveis i flyturen, og de måtte nødlande i Buffalo.

- Vi skulle alle bare dø. Jeg begynte å legge igjen mentale talemeldinger til familien min, sånn: «Jeg har hatt et fint liv, jeg beklager».

31-åringen var bare én av to passasjerer på flyet. Den andre passasjeren var sønnen til legen som forløste henne og brødrene hennes. Hunden hennes Pippi var også om bord, og satt på fanget hennes under reisen.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

- Ikke la meg bli skallet

Skuespilleren forteller at så fort hun så rullebanen, som var fylt med brannbiler og ambulanser, begynte hun å be til høyere makter.

- Jeg begynte å be. Ikke til guden jeg vokste opp med, fordi han var en skummel og dømmende fyr, men jeg tenkte: «Herregud, kanskje vi kommer til å overleve dette? Jeg kommer til å være brannskadet, dette vil gjøre vondt, men kanskje jeg overlever», sier hun.

Marlene Frantzen overlevde Kato Air-ulykken 29. september 2004. Hun var en av karakterene man møtte i TV 2-serien «Sledheads – et snøskuterliv». Video: TV 2 Vis mer

- Jeg ba: «Vær så snill, la meg beholde håret mitt. Pakk meg inn i dine hårelskende armer. Ikke la meg bli skallet», legger hun spøkefullt til.

Flyet landet halvveis på rullebanen og spratt opp igjen før det endelig landet, før redningspersonell brøt opp døren og fikk alle ut.

Deretter gikk skuespilleren om bord på et annet fly «bedøvet takket være en veldig stor pille og flere miniflasker rom».

LES OGSÅ: Døde i flystyrt - hetses på internett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer