Skjegg den likheten!

Hvis du følte at du hadde sett «Dance With A Stranger»-vokalistens hårpryd i «Allsang på grensen» tidligere, husker du helt riktig...

<strong>SOM TO DRÅPER VANN:</strong> «Dance With A Stranger»-vokalisten Øyvind «Elg» Elgenes så ut som han hadde kopiert Jahn Teigens stil fra hans  «Allsang på Grensen»-opptreden i 2008, da han torsdag dukket opp i samme program. Foto: Seher.no/Stella Pictures
SOM TO DRÅPER VANN: «Dance With A Stranger»-vokalisten Øyvind «Elg» Elgenes så ut som han hadde kopiert Jahn Teigens stil fra hans «Allsang på Grensen»-opptreden i 2008, da han torsdag dukket opp i samme program. Foto: Seher.no/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Jahn Teigen overrasket både publikum og TV-seere i 2008, da han troppet opp på  TV 2-programmet «Allsang på Grensen» med hvit skjorte og et kraftig, buskete skjegg.

Året etter fjernet Teigen hårpryden, men under torsdagens utgave av det samme TV-programmet var det nok noen som et øyeblikk trodde at 61-åringen hadde latt skjegget gro igjen.

På scenen stod nemlig det som kunne vært Teigens dobbeltgjenger i 2008, men sangeren viste seg isteden å være «Dance With A Stranger»-vokalist Øyvind «Elg» Elgenes!


Bak scenen satt Teigen, som sang flere låter med sin eks-kone Anita Skorgan i samme program, fortsatt uten skjegg.

Teigen har tidligere sagt at han selv likte skjegget bedre enn fansen hans gjorde.

- Jeg likte det, men har registrert at folk kommer bort til meg på gata her hjemme og takker meg for at jeg har tatt det bort, sa han i 2009 til Dagbladet.

Men også uten hårpryd blir den populære artisten forvekslet med andre.

- Nå, uten skjegg, tror folk i utlandet at jeg er Iggy Pop. De ber om autografen, og når jeg mumler at jeg er norsk, nikker de innforstått og spør diskret om de kan få ta et bilde av meg, sa han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tror ikke vi har holdt på å bli kjærester igjen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer