Skjebnen i Jacks hender

Er du klar for kveldens episode av "LOST"?

RØMMER: Kate og Sawyer klarte å komme seg i kanoen, men spørsmålet er om Kate klarer å holde seg unna Jack?! Foto: All Over Press
RØMMER: Kate og Sawyer klarte å komme seg i kanoen, men spørsmålet er om Kate klarer å holde seg unna Jack?! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens vi forrige uke kunne se legen Jack (Matthew Fox) bestemme seg for å operere sjefen for "De Andre", Ben (Michael Emerson), blir det i kveld minst like mye dramatikk i "LOST".

Kate (Evangeline Lilly) og Sawyer (Josh Holloway) befinner seg i en kano på vei hjem til sine egne, og mellom dem ligger bevisstløse Karl (Blake Bashoff), som er en av "De Andre".

Kate prøver fortvilet å få Sawyer til å snu båten slik at de kan redde Jack, men Sawyer er klar i sitt budskap: Glem det!

Men klarer de å komme seg unna fiendene?

Se bildespesial fra kveldens episode hos Topp.no!

Tilbake på fiendenes øy, hviler Juliets (Elizabeth Mitchell) skjebne i Jacks hender. Hun har begått en grov forbrytelse mot sine egne, og avstraffelsen for dette er klar: Øye for øye, tann for tann.

Jack har heldigvis en mulighet til å forhandle. Ben har nemlig pådratt seg en forferdelig infeksjon i operasjonssåret, og Jack kommer med et tilbud til han, skriver TVNorge på sine nettsider.

Men klarer han Jack overtale Ben til å redde enda et liv ... ?

Følg med på "LOST" på TVNorge 21.40 i kveld.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer