FORELSKA: Mandag kveld avslørte Johannes Høsflot Klæbo at han ikke lenger er singel, og at hans utkårede er Pernille Døsvik. Foto: Skjermdump med tillatelse fra Klæbos vlog
FORELSKA: Mandag kveld avslørte Johannes Høsflot Klæbo at han ikke lenger er singel, og at hans utkårede er Pernille Døsvik. Foto: Skjermdump med tillatelse fra Klæbos vlog Vis mer

Johannes Høsflot Klæbo er blitt kjæreste med Pernille Døsvik:

Skistjernen avslører at han har fått seg kjæreste

Johannes Høsflot Klæbo avslørte nyheten i Youtube-video.

Publisert

(Se og Hør): De siste årene har Johannes Høsflot Klæbo (21) markert seg kraftig i skisporet, og nå smiler også lykken privat for den sjarmerende skistjernen.

På sin private Youtube-kanal forteller Klæbo i et nytt innlegg i kveld at han er blitt sammen med Pernille Døsvik fra Trondheim.

Hun har over 4000 følgere på Instagram, men har ennå ikke lagt ut noen bilder av sin utkårede.

Klæbo forteller at de allerede har vært på kjærestetur sammen.

- Det her er altså min turkamerat, også kalt Pernille Døsvik, aka min kjæreste. Hun er en jeg har kjent en stund, og nå har vi blitt kjærester. Hun er en rå dame som jeg har blitt glad i, og nå dro vi altså på tur for første gang, sier han i videoen.

Perri på ferri 🌻

Et innlegg delt av Pernille Døsvik (@pernilledosvik)

Under oppholdet koste kjæresteparet seg med øyhopping, bading og trening. Det ble også tid til å kose seg på stranda, noe Klæbo delte flere bilder av på Instagram.

- Alt i alt en strålende tur. Blått hav, saltvann. Pernille hadde bursdag, og vi feiret, sier han.

Klæbo viser at han er en ekte gentleman, og bærer blant annet Døsviks veske enkelte steder i videoen.

Det var VG som først omtalte saken. Skistjernen har lenge vært en ettertraktet ungkar, og får mye oppmerksomhet i sosiale medier fra både kvinner og menn.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med 21-åringens manager og far, Håkon Klæbo, foreløpig uten hell.

Sammenliknet med Justin Bieber

Den sjarmerende trønderen har igjennom sin tid i skisporet altså fått en solid fanskare og blitt et tenåringsidol for mange - og er blant annet blitt sammenliknet med Justin Bieber av CNN.

«En av de største stjernene i disse lekene er Johannes Høsflot Klæbo. Mannen som kalles Norges Justin Bieber har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år», åpnet de en reportasje om Klæbo med.

Klæbo ble intervjuet av CNN etter at han vant tre OL-gull under OL i Pyeongchang. Tv-stasjonen bet seg tydelig merke i 21-åringens imponerende, olympiske prestasjoner, og presenterte ham altså, på lik linje med Biebers elleville gjennombruddsperiode, som en herjende stjerne. I skisporet, vel å merke.

CNN pekte også på at Klæbo er, med sin medaljefangst fra Pyeongchang, den fjerde mannlige utøveren i vinter-OL gjennom tidene med tre gull før fylte 22 år.

- Store greier

Overfor NRK la ikke Klæbo skjul på at det var stas å bli intervjuet av den verdensdekkende tv-stasjonen:

- Det var kult det, det er mange som kikker på og det er klart at hvis vi gjøre at langrenn kan bli litt større, så hjelper jeg gjerne til. Det er kult å få muligheten til å dra dit. Det er store greier, har Klæbo uttalt til kanalen.

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

LES OGSÅ: Viser frem den nye prinsen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer