IKKE LENGER SINGEL: Niklas Dyrhaug har funnet lykken utenfor skisporet, men er svært hemmelighetsfull om sin nye flamme. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IKKE LENGER SINGEL: Niklas Dyrhaug har funnet lykken utenfor skisporet, men er svært hemmelighetsfull om sin nye flamme. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Niklas Dyrhaug og kjæreste:

Skistjernen avslører at han har fått seg kjæreste

- Vi har det bra sammen.

(Seoghør.no): Skistjernen Niklas Dyrhaug (30), som er et av Norges store langrennshåp under OL til neste år, har fått seg kjæreste.

Det bekrefter 30-åringen overfor VG.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, men jeg vil ikke si så veldig mye mer enn det, sier Niklas Dyrhaug (30) til avisa.

Dyrhaug vil ikke røpe navnet på sin nye flamme, men har imidlertid lagt ut et bilde av seg selv og vedkommende på Instagram, som ble tatt i Romsdalsfjellene tidligere denne uka.

- Akkurat privatlivet må man få ha litt for seg selv. Vi hadde det fint på tur og har det bra sammen, sier en ordknapp Dyrhaug og smiler.

Norgesferie på sitt beste ⛰🌤⛺️🇳🇴 #Romsdalseggen

A post shared by Niklas Dyrhaug (@niklasdyrhaug) on

Skistjernen har tidligere uttalt at han har kjent på et savn når det kommer til å finne en å dele livet sammen med.

- Jeg lever en tilværelse der det - akkurat nå - er langrenn som står i fokus, men jeg er jo veldig sugen på å få meg dame, hvis jeg treffer på en bra en, har han fortalt i programmet Best av de beste på TV 2.

Videre forklarte Dyrhaug hvilke kvaliteter han mener er viktig i en eventuell partner.

- Hun må være litt tålmodig. Jeg er jo mye på farten.

- Den beste kvaliteten i en dame, må jo være at hun har glimt i øyet, og at hun ikke er en som bare jatter med, men en som tar tak i ting, og som er litt tak i. Det er viktig for meg. Jeg er jo en useriøs fyr til tider, så det er viktig at det er litt humør og fart.

Seoghør.no har vært i kontakt med Niklas Dyrhaug, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.