Johannes Thingnes Bø:

Skiskytterstjernen skal bli pappa

Skiskytter Johannes Thingnes Bø og kona venter sitt første barn.

VENTER BARN: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø blir foreldre. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø blir foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (26) og kona Hedda Dæhli Bø venter sitt første barn sammen. Det avslører paret på Instagram.

- Vi venter barn! Vi er så lykkelige og takknemlige. Januar kan ikke komme fort nok, skriver Johannes Thingnes Bø under et bilde av kona med en babykul på magen.

Hedda Dæhli Bø har delt det samme bildet på sin Instagram-profil, der hun skriver følgende:

«Johannes og jeg venter barn i januar! Det synes vi er det fineste man kan vente på, og vi er så utrolig takknemlige».

I kommentarfeltet har det strømmet inn med lykkønskninger og gratulasjoner til paret. På kort tid har innlegget fått over 15 000 likerklikk.

Giftet seg i fjor

Babynyheten kommer et drøyt år etter at duoen ga hverandre sine ja og ble erklært mann og kone i Vestmarka kirke i Eidskog. Det var 30. juni i fjor at de giftet seg. Paret forlovet seg i desember 2017.

I vielsen var både venner og familie til stede for å se paret bli smidd i hymens lenker, deriblant en rekke profilerte mennesker, deriblant TV 2-profilen Samantha Skogrand (29) - som også delte en rekke bilder fra den romantiske vielsen på sin Instagram-profil.

At skiskytteren hadde fått ja av sin kjære, annonserte han ved å publisere et bilde på Instagram av kjærestens hånd med en nydelig diamantring på.

«She said YES», skrev han under bildet.

Kjøpte luksusleilighet

I februar 2017 ble duoen samboere da de flyttet inn i en 104 kvadratmeter stor leilighet på Vinderen i Oslo.

Prislappen var på hele 8,1 millioner kroner, og boligen ligger kun et lite steinkast fra leiligheten der broren Tarjei Bø (31) bor.

Emil Hegle Svendsen (34) og forloveden Samantha Skogrand bor også i samme nabolag.

Johannes og Hedda møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale mediene, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i 2016 at de viste seg offentlig for første gang.

I juni samme år postet Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenket han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Skiskytterprinsen repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

Johannes Thingnes Bø er en av landets fremste skiskyttere og var blant annet verdensmester på sprint i VM i skiskyting i Kontiolahti og på fellesstart og stafett under VM i skiskyting i 2016 i Oslo. I 2018 ble han også olympisk mester da han vant normaldistansen under vinter-OL i Pyeongchang.

Hans bror er den kjente skiskytteren Tarjei Bø (31).

LES OGSÅ: Stjernen med sjelden uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer