Johannes Thingnes Bø:

Skiskytter-stjernen gjør som prins Harry

Det siste døgnet har flere tatt feil av bildet til Johannes Thingnes Bø.

OPPMERKSOMHET: I går delte Johannes Thingnes Bø et bilde på Instagram som vekket oppsikt. Her er han under pressekonferansen for skiskyting menn i forbindelse med verdenscupen i skiskyting i Østersund, Sverige.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
OPPMERKSOMHET: I går delte Johannes Thingnes Bø et bilde på Instagram som vekket oppsikt. Her er han under pressekonferansen for skiskyting menn i forbindelse med verdenscupen i skiskyting i Østersund, Sverige. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uken kunne skiskytteren Johannes Thingnes Bø (24) avsløre at han hadde forlovet seg med kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli (23).

Den gledelige nyheten delte han på Instagram.

« She said YES!» skrev han stolt under bildet av en ring.

I går delte paret et nytt bildet - et bildet som vekker oppsikt blant fansen.

«Feira jul med den skjønnheten her. God jul!», skrev han til bildet, som flere synes minner veldig om forlovelsesbildet som prins Harry og Meghan Markle delte tidligere denne uken.

Internasjonal oppmerksomhet

Det er ikke bare den norske fansen som har lagt merke til bildet til Johannes. I kommentarfeltet på bildet har nemlig flere utenlandske fans også kommentert den slående likheten.

- Ved første øyekast trodde jeg det var prins Harry med Meghan. Ønsker dere all den glede som jeg får av å se på deg stå på ski og skyte, god jul, skriver en på Instagram.

- Akkurat som de kongelige, skriver en annen.

Flyttet inn i luksusleilighet

I fjor slo Johannes til og skrev under kontrakten på en 104 m² stor luksusleilighet på Vinderen - et av Oslos mest eksklusive boligområder.

Prislappen var på 8,1 millioner kroner.

Saken fortsetter under:

BLE SAMBOERE: Ved juletider i fjor ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med forloveden Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør
BLE SAMBOERE: Ved juletider i fjor ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med forloveden Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Og ved juletider i fjor kunne han og Hedda flytte inn i sin nye luksusleilighet.

Boligen ligger bare et steinkast unna to av de andre norske skiskytteressene, storebror Tarjei Bø med kjæresten Kristin Chantell Grimstad, og Emil Hegle Svendsen (31) med sin kjæreste Samantha Skogrand.

Hedda skriver på sin Instagram-konto at kjæresten alltid har en kommentar på lur - aller helst på hennes bekostning.

«En ting er sikkert: jeg kjeder meg aldri når det gliset der er i nærheten», delte hun like før hun og samboeren kunne feire anskaffelsen av sitt nye hjem.

Sterke følelser

De møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale medier, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i fjor at de viste seg offentlig for første gang.

Allerede i juni i fjor postet imidlertid Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Skiskytterprinsen hennes repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

LES OGSÅ: Sa ja til å få barn av en bestemt grunn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer