Johannes Thingnes Bø:

Skiskytter-stjernen flyttet inn i luksusleilighet med kjæresten

23-åringen har punget ut åtte milloner kroner på Oslos beste vestkant.

BLE SAMBOERE: Ved juletider ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør
BLE SAMBOERE: Ved juletider ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert

(SE OG HØR): Det er ingen tvil om at skiskytteren Johannes Thingnes Bø (23) er på sporet av noe stort - både i løypa og på hjemmebane. Etter VM-suksessen i østerrikske Hochfilzen blir han utpekt som den nye skiskytterkongen.

Men også privat kan lillebror Bø smile fornøyd. Før jul ble han nemlig samboer med sin supersøte kjæreste, jusstudenten Hedda Kløvstad Dæhli (23) fra Vestmarka.

Sterke følelser

De møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale media, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i fjor at de viste seg offentlig for første gang.

Allerede i juni i fjor postet imidlertid Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Skiskytterprinsen hennes repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

VM-SUKSESS: Johannes Thingnes Bø (t.v.) tok sølv, Simon Schempp fra Tyskland tok gull og Simon Eder fra Østerrike tok bronsje under fellesstart for menn under VM i skiskyting i Hochfilzen, Østerrike nylig. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VM-SUKSESS: Johannes Thingnes Bø (t.v.) tok sølv, Simon Schempp fra Tyskland tok gull og Simon Eder fra Østerrike tok bronsje under fellesstart for menn under VM i skiskyting i Hochfilzen, Østerrike nylig. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Valentines-hilsen

På grunn av at Hedda har travle dager med sine studier til master i rettsvitenskap, hadde hun ikke anledning til å heie på kjæresten i VM-løypene.

I SALG NÅ: Les mer i ukens Se og Hør Extra. Foto: Faksimile
I SALG NÅ: Les mer i ukens Se og Hør Extra. Foto: Faksimile Vis mer

Men på Instagram fikk hun følgende hilsen fra kjæresten på Valentinesdagen - etter at han hadde tatt to sølvmedaljer:

«Happy valentinesday to my beautiful girlfriend».

Og etter å ha sjarmert alle på VMs pressekonferanse med sin Valentines-spøk om at han skulle på date med den tsjekkiske VM-vinneren Gabriela Koukalová (27), var Thingnes Bø snar med å legge til at han faktisk har kjæreste allerede.

– Det er ei jente, og det er Hedda. Hun kan dessverre ikke komme hit ned og heie, men det er valentinsdag i morgen så da vanker det nok blomster på døren, sa Thingnes Bø i et intervju med P4.

Luksusleilighet

Johannes lar seg tydeligvis ikke skremme av husprisene i Oslo. I september slo han nemlig til og skrev under kontrakten på en 104 kvm stor luksusleilighet på Vinderen - et av Oslos mest eksklusive boligområder.

Prislappen var på 8,1 millioner kroner.

NY BOLIG: Den nye leiligheten til samboerparet er på 104 kvm og kostet i overkant av åtte millioner kroner. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
NY BOLIG: Den nye leiligheten til samboerparet er på 104 kvm og kostet i overkant av åtte millioner kroner. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Og ved juletider kunne han og Hedda flytte inn i sin nye luksusleilighet.

Boligen ligger bare et steinkast unna to av de andre norske skiskytteressene, storebror Tarjei Bø (28) med kjæresten Kristin Chantell Grimstad (26), og Emil Hegle Svendsen (31) med sin kjæreste Samantha Skogrand (27).

Aldri kjedelig

Hedda skriver på sin Instagram-konto at kjæresten alltid har en kommentar på lur - aller helst på hennes bekostning.

«En ting er sikkert: jeg kjeder meg aldri når det gliset der er i nærheten», delte hun like før hun og samboeren kunne feire anskaffelsen av sitt nye hjem.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få noen kommentar fra paret.

LES OGSÅ: Ble kroppsmalt på «Camp Senkveld»: - Jeg blir sjelden flau, men det ble jeg da

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer