Johannes Thingnes Bø:

Skiskytter-stjernen flyttet inn i luksusleilighet med kjæresten

23-åringen har punget ut åtte milloner kroner på Oslos beste vestkant.

BLE SAMBOERE: Ved juletider ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør
BLE SAMBOERE: Ved juletider ble skiskytter Johannes Thingnes Bø samboer med kjæresten Hedda Kløvstad Dæhli, i denne flotte leiligheten på Oslos beste vestkant. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert

(SE OG HØR): Det er ingen tvil om at skiskytteren Johannes Thingnes Bø (23) er på sporet av noe stort - både i løypa og på hjemmebane. Etter VM-suksessen i østerrikske Hochfilzen blir han utpekt som den nye skiskytterkongen.

Men også privat kan lillebror Bø smile fornøyd. Før jul ble han nemlig samboer med sin supersøte kjæreste, jusstudenten Hedda Kløvstad Dæhli (23) fra Vestmarka.

Sterke følelser

De møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale media, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i fjor at de viste seg offentlig for første gang.

Allerede i juni i fjor postet imidlertid Hedda et bilde av seg og Johannes på sin åpne Instagram-konto med følgende, spøkefulle tekst:

«For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla».

Skiskytterprinsen hennes repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer