HOLDER STILEN: Åse Kleveland har passert seksi, men holder stilen på en imponerende måte. Foto: Adéle C. Blystad, Seoghør.no
HOLDER STILEN: Åse Kleveland har passert seksi, men holder stilen på en imponerende måte. Foto: Adéle C. Blystad, Seoghør.no Vis mer

- Skippertak fungerer ikke

Slik holder Åse Kleveland seg ung.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tidligere artist, filmsjef og kulturminister Åse Kleveland (63) er blant kjendisene VG lørdag har bedt om å avsløre hvordan de holder seg unge.

- Ta hånd om kropp hode og hjerte livet igjennom. Skippertak fungerer ikke, sier Kleveland til VG.

Plastisk kirurgi er ikke noe hun vurderer.

- Og jeg er bevisst på å ikke putte i meg alt mulig grabs, men spise sunt. Jeg er ikke noen treningsfanatiker, men jeg elsker turer i marka - og tar alltid trappene, forteller hun.

Dessuten er stilen viktig:

- Jeg valgte en bestemt stil som ganske ung, og det har vært en fordel. Jeg har sett lik ut omtrent hele livet. Derfor er jeg aldri helt hypermoderne, men heller aldri fullstendig bakpå, sier Åse Kleveland til VG.

De andre kjendisene som er spurt om hemmeligheten bak sitt unge ytre er Thorbjørn Jagland (61), Vibeke Løkkeberg (67), Finn Schjøll (63), Arthur Buchardt (63), Arve Tellefsen (75), Ingeborg Sørensen (66), Ragnhild Sælthun Fjørtoft (64) og Toppen Bech (73).

Ingeborg Sørensen ønsker å eldes med verdighet. Dessuten lager hun en slagplan hver dag.

- Da er det mye lettere å se positivt på dagen du har i vente, og alt går nærmest av seg selv. Det viktigste er å lage planer som du vet du kan gjennomføre, sier den tidligere skjønnhetsdronningen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik holder Joan Collins seg ung

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer