Anne-Kat. Hærland:

Skilte seg i all hemmelighet

Anne-Kat. Hærland åpner opp om den hemmelige skilsmissen.

ÅPNER OPP: TV-profil Anne-Kat. Hærland åpner opp om bruddet med ektemannen i nytt intervju. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ÅPNER OPP: TV-profil Anne-Kat. Hærland åpner opp om bruddet med ektemannen i nytt intervju. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble det kjent at den mangeårige komikeren og programlederen Anne-Kat. Hærland (50) hentet hjem Hedersprisen under Gullruten, som fant sted i Grieghallen i Bergen.

Der ble 50-åringens åpenhet og imponerende karriere hedret under prisutdelingen. Men til tross for det stolte øyeblikket, har hun ikke vært mye å se på TV de siste årene, og har tidligere vært åpen om at hun har vært gjennom en utfordrende tid.

Nå forteller den tidligere «Nytt på nytt»-profilen i et eksklusivt intervju med Se og Hør at hun også har gått gjennom et tungt brudd med ektemannen.

- Veldig lei seg

I løpet av sitt 50 år lange liv har Hærland rukket å bli forelsket flere ganger. I 2007 giftet hun seg med næringslivsjournalist og forfatter Espen Hauglid (45), men de skilte lag etter to år. Kort tid etter ble hun sammen med sin egen lydtekniker Trond Kjørlaug (51), men lykken tok slutt etter tre år som kjærester.

Det var først etter noen år som singel at kjærligheten begynte å blomstre igjen for TV-profilen. Hun fant nemlig tilbake til ungdomskjæresten, Kåre Joao Pedersen (47), og i 2017 ga de hverandre sitt «ja».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer