«Love is blind»

Skilte seg etter TV-suksessen

Den tredje sesongen av den populære realityserien slo alle seerrekorder. Men hvordan gikk det egentlig med turtelduene?

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer
Publisert

Den tredje sesongen av «Love is Blind» rullet over skjermene på strømmetjenesten Netflix høsten 2022.

Sesongen slo alle seerrekorder, og kort tid etter sesongslutt, ble det bekreftet at det kommer en ny sesong av kjærlighetsserien.

Spin-off serien «Love Is blind: After the Altar» hadde premiere på Netflix 10. februar 2023. De nyeste episodene hjalp skuelystne fans med å holde tritt med hvordan det gikk med de gifteklare etter at kameraene var slått av.

Full klaff

Alexa Alfia (27) og Brennon Lemieux (33) var et av parene som faktisk endte opp med å gifte seg ved sesongslutt. I spin-off serien blir det klart at paret fremdeles er lykkelig forelsket i hverandre.

Ifølge Goodto.com har de nygifte bosatt seg sammen i Texas.

Fortsatt gift – bodde hver for seg

Matt Bolton (27) og Colleen Reed (25) var også blant de som ble smidd i hymens lenker i løpet av sesongen, selv om seerne fikk bevitne parets mange opp- og nedturer.

Paret avslørte dog at de fortsatt var gift med hverandre i «After the Altar». Under gjenforeningsepisoden for sesong 3, som angivelig ble filmet etter Spin-off-serien, avslørte Matt og Colleen at selv om de er gift, så bor de ikke sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer