PELS: De to har begge fått dyrevernere på nakken etter å ha brukt pels ved svært mange anledninger. Foto: Fotomontasje, All Over Press
PELS: De to har begge fått dyrevernere på nakken etter å ha brukt pels ved svært mange anledninger. Foto: Fotomontasje, All Over PressVis mer

Skilt ved fødselen?

Se bildene av Jennifer og Beyoncé. Klarer du å se hvem som er hvem?

De er kjent som to av verdens aller hotteste supestjerner, fru Lopez og frøken Knowles.

Beyoncé (24) har i en årrekke pøst på med hits sammen med supergruppa "Destinys Child", og gjør nå braksuksess som soloartist, designer, skuespiller og så mye, mye annet.

Og, hun er sammen med musikkverdenens heteste rapper, Jay-Z!

Se Beyoncé og Jay-Zs musikkvideo til hitten "Deja Vu" her!

Jennifer (37) har også gjort stor suksess som både artist, danser, designer, skuespillerinne ... ja, alt som egentlig følger i kjølvannet av en stjernestatus. Og hun har en minst like kjent kjæreste som Beyoncé, nemlig latinosangeren Marc Anthony.

Det er ingen tvil om at de to jentene gjør suksess - men det morsomme er at de faktisk blir likere og likere hverandre når det kommer til både gjøremål, utseende og image.

Sjekk ut bildespesialen vår til høyre. Hvem er det som egentlig hermer etter hvem?Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.