Skilt ved fødselen?

Se bildene av Jennifer og Beyoncé. Klarer du å se hvem som er hvem?

PELS: De to har begge fått dyrevernere på nakken etter å ha brukt pels ved svært mange anledninger. Foto: Fotomontasje, All Over Press
PELS: De to har begge fått dyrevernere på nakken etter å ha brukt pels ved svært mange anledninger. Foto: Fotomontasje, All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De er kjent som to av verdens aller hotteste supestjerner, fru Lopez og frøken Knowles.

Beyoncé (24) har i en årrekke pøst på med hits sammen med supergruppa "Destinys Child", og gjør nå braksuksess som soloartist, designer, skuespiller og så mye, mye annet.

Og, hun er sammen med musikkverdenens heteste rapper, Jay-Z!

Se Beyoncé og Jay-Zs musikkvideo til hitten "Deja Vu" her!

Jennifer (37) har også gjort stor suksess som både artist, danser, designer, skuespillerinne ... ja, alt som egentlig følger i kjølvannet av en stjernestatus. Og hun har en minst like kjent kjæreste som Beyoncé, nemlig latinosangeren Marc Anthony.

Det er ingen tvil om at de to jentene gjør suksess - men det morsomme er at de faktisk blir likere og likere hverandre når det kommer til både gjøremål, utseende og image.

Sjekk ut bildespesialen vår til høyre. Hvem er det som egentlig hermer etter hvem?Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer